Diëtist Vera
Diëtistenpraktijk Het IJtje

VOEDING, LEEFSTIJL EN COACHING

Diëtistenpraktijk Het IJtje

Vera werkt inmiddels al een aantal jaar als diëtist.

Voeding is in de loop der jaren haar passie geworden. Dit is ontstaan op de middelbare school waar ik het vak biologie al erg interessant vond en heb geleerd over waar voeding uit bestaat en hoe het spijverteringskanaal werkt. Tijdens de hbo opleiding Voeding en Diëtetiek kwam naar voren wat de relatie is tussen voeding en verschillende soorten ziektebeelden en aandoeningen en met name dat onderwerp fascineert mij. Ik krijg er veel energie van om jou verder te begeleiden bij een gezonde leefstijl, niet alleen op voedingsgebied, maar vooral het stuk gedragsverandering en leefstijl vind ik erg belangrijk. Als je ziet dat iemand positieve resultaten behaalt met jouw adviezen, werkt dat motiverend voor zowel de cliënt als mij en geeft dit een gevoel van voldoening. Mijn missie is om jou te begeleiden naar een gezond en volwaardig voedingspatroon, rekening houdend met jouw wensen en behoeften en daarbij kijken naar de algehele leefstijl. 

 
Na het behalen van mijn hbo-bachelor voeding en diëtetiek was ik nog niet uitgeleerd. Inmiddels heb ik ook de post hbo Maag-, Darm-, Leverziekten afgerond.
 
Samen met jou kijk ik verder dan alleen jouw eetpatroon. Er wordt daarnaast extra aandacht besteed aan jouw relatie met eten, beweging, stress, slaap en ontspanning. Wanneer al deze aspecten samenkomen kunnen we kijken naar duurzame en haalbare aanpassingen. Dit zal geen quick-fix zijn, maar wel de perfecte receptuur naar blijvende verandering en optimale gezondheid.
Het is heel belangrijk dat werken aan je gezondheid leuk is en niet voelt als een straf of beperking. Daarom blijft er altijd ruimte om te genieten van waar jij gelukkig van wordt. Ik krijg vaak terug van cliënten dat zij echt het gevoel hebben dat ik naar hen luister en met ze mee denk maar tegelijkertijd ook erg praktisch kan kijken naar wat je kunt doen om je doelen te behalen. Het gaat dus niet alleen om wat, maar ook om hoe en waarom. Deze inzichten zijn heel waardevol en gaan jou op weg helpen naar blijvende resultaten. Verwacht dus zeker geen streng dieet en ga ook zeker niet voor perfectie, voor mij draait alles om de perfecte balans zowel in jouw persoonlijke leven als in jouw voedingspatroon.
 
 
 
 

Specialisaties diëtist Vera Widman:

 • Begeleiding bij darmklachten, obstipatie, diarree, prikkelbaar darmsyndroom
 • Begeleiding bij overgewicht/obesitas;
 • Begeleiding bij ondergewicht/ondervoeding)
 • Voeding voor en na een operatie;
 •  

 

 • Hart- en vaatziekten (hoge bloeddruk, verhoogd cholesterolgehalte);
 • Maagklachten; 
 • Diabetes type II:
 • Leefstijlcoach, gedragsverandering en nog veel meer van wat nodig is: advies-op-maat.

Neem vandaag nog contact op​

Bij Diëtistenpraktijk Het IJtje kunt u voor persoonlijk voedingsadvies online terecht maar ook fysiek in Hilversum, Bussum, Eemnes en in Blaricum. Wilt u dat Diëtistenpraktijk Het IJtje gelijk contact met u opneemt?


Bel dan naar 06-50 45 13 02 of vul het contactformulier in.

  Wij streven er naar dat u binnen slechts 4 werkdagen bij ons terecht kunt. Plan vandaag alvast een intakegesprek in, wij helpen u graag!  Kies uw locatie:

  Gezond nieuws!

  Onze blog is een plek waar wij over onze praktijk schrijven of tips voor een gezonde leefstijl plaatsen
  Maak uw Online afspraak
  ×