Diëtist Sara
Diëtistenpraktijk Het IJtje

VOEDING, LEEFSTIJL EN COACHING

Diëtistenpraktijk Het IJtje

Sara is heeft naast het behalen van de titel diëtist ook nog een master Gezondheidswetenschappen met als specialisatie voeding in 2023 afgerond.

Na veel met onderzoek bezig te zijn geweest, heb ik besloten om fulltime als diëtist te werken, want ik ben erachter gekomen dat ik met erg veel plezier jou wil coachen bij een gezonde leefstijl.

Ik ben nu een aantal jaar actief aan het werk als diëtist. Ik kan jou met veel uiteenlopende vragen helpen. Ik heb ook veel cliënten begeleid met hypertensie, diabetes type 2, hypercholesterolemie en overgewicht. Daarnaast heb ik veel ervaring met darmproblemen zoals prikkelbare darmen en chronische darmziekten en ben ik zelf ervaringsdeskundige.

Zelf heb ik een grote liefde voor koken en dit doe ik daarom graag ter ontspanning. Ik probeer steeds nieuwe, gezonde maaltijden te maken en dit kan ik ook met jou delen om de overstap van theorie naar de praktijk een stukje makkelijker te maken.

Voeding heeft zo’n grote invloed op de gezondheid en er is geen goed of fout, maar wel een balans. Samen gaan we opzoek naar jouw balans, waardoor je niet het gevoel hebt dat je aan het diëten bent, maar een nieuw soort leefstijl hebt aangehouden die jou niet alleen gezond houdt maar ook nog eens fit en blij.

Diëtist Hilversum Diëtistenpraktijk Het IJtje

Specialisaties diëtist Sara Kerkhof:

 • Begeleiding bij verstoord of ongewenst eetgedrag (emotie-eten, eetstoornissen);
 • Gewichtsproblemen (overgewicht/obesitas, ondergewicht/ondervoeding);
 • Voeding rondom de zwangerschap, fertiliteitsproblemen (PCOS, uitblijvende menstruatie);
 • Vegetarische en veganistische voeding voor alle leeftijden (kinderen en volwassenen);
 •  

 

 • Hart- en vaatziekten (hoge bloeddruk, verhoogd cholesterolgehalte);
 • Maag-/darmklachten (prikkelbare darmsyndroom, diarree, obstipatie) en het FODMAP-beperkte dieet;
 • Diabetes type II
 • Leefstijlcoach (coaching op gedrag, ontspanningsoefeningen, sportadvies) en nog veel meer van wat nodig is: advies-op-maat.

Neem vandaag nog contact op​

Bij Diëtistenpraktijk Het IJtje kunt u voor persoonlijk voedingsadvies online terecht maar ook fysiek in Hilversum, Bussum, Eemnes en in Blaricum. Wilt u dat Diëtistenpraktijk Het IJtje gelijk contact met u opneemt?


Bel dan naar 06-50 45 13 02 of vul het contactformulier in.

  Wij streven er naar dat u binnen slechts 4 werkdagen bij ons terecht kunt. Plan vandaag alvast een intakegesprek in, wij helpen u graag!  Kies uw locatie:

  Gezond nieuws!

  Onze blog is een plek waar wij over onze praktijk schrijven of tips voor een gezonde leefstijl plaatsen
  Maak uw Online afspraak
  ×