Diëtistenpraktijk Het IJtje

VOEDING, LEEFSTIJL EN COACHING

Diëtistenpraktijk Het IJtje

Mijn naam is Pien Braakhuis en ik ben als gediplomeerd diëtist, leefstijl- en kindereetcoach werkzaam bij Diëtistenpraktijk Het IJtje.

Mocht u zich afvragen waar de naam vandaan komt, dan komt dat doordat de praktijk op IJburg is ontstaan. Diëtistenpraktijk Het IJtje is gevestigd in Naarden-Bussum, Hilversum en Eemnes. Zowel volwassenen als kinderen kunnen bij Diëtistenpraktijk Het IJtje terecht. Als diëtist help ik u met al uw vragen over gezonde voeding, diabetes, verhoogde bloeddruk, verhoogd cholesterol, darmklachten, eetstoornissen, kindervoeding en nog veel meer!

Diëtistenpraktijk Het IJtje staat voor kwaliteit, professionaliteit, advies op maat en voor positieve coaching.

Bij Diëtistenpraktijk Het IJtje wordt er niet alleen gekeken naar de voeding, maar ook naar uw leefstijl. Hierbij wordt rekening gehouden met uw persoonlijke situatie, zodat u een passend advies op maat krijgt. Er wordt met u meegedacht hoe u uw leefstijl, in uw eigen tempo, blijvend gezonder kunt maken. Centraal staat daarbij dat het leuk en lekker blijft! U krijgt bij ons geen tijdelijk dieet, maar iets wat u voor de langere termijn kunt blijven volhouden. Op deze manier houdt u uw gezonde leefstijl ook op de lange termijn vol en kunt u blijven genieten!

Diëtistenpraktijk Het IJtje

Diëtistenpraktijk Het IJtje staat voor:

 • Kwaliteit, professionaliteit en positieve coaching;
 • Deskundige, empathische diëtisten;
 • Voedings- en leefstijladvies op maat;
 • Lekker en gezond eten.

 

 • Rekening houden met uw persoonlijke situatie en leefstijl (zoals werk, gezin, medische/culturele achtergrond);
 • Coaching in het volhouden/begeleiding naar een gezonde mindset;
 • Geen tijdelijk dieet, maar begeleiding naar een gezonde leefstijl, wat bij u past en wat u op de lange termijn goed kunt volhouden.

Neem vandaag nog contact op​

Bij Diëtistenpraktijk Het IJtje kunt u voor persoonlijk voedingsadvies online terecht maar ook fysiek in Hilversum, Bussum, Eemnes en in Blaricum. Wilt u dat Diëtistenpraktijk Het IJtje gelijk contact met u opneemt?


Bel dan naar 06-50 45 13 02 of vul het contactformulier in.  Kies uw locatie:  Gezond nieuws!

  Onze blog is een plek waar wij over onze praktijk schrijven of tips voor een gezonde leefstijl plaatsen
  Maak uw Afspraak
  ×