Bloedglucose sensor
Diëtistenpraktijk Het IJtje

VOEDING, LEEFSTIJL EN COACHING

Diëtistenpraktijk Het IJtje

Bloedglucose sensor traject

Wil jij graag meer energie, beter slapen en makkelijker afvallen? Dan is het voor jou erg interessant om te starten met de bloedglucose sensor bij Diëtistenpraktijk Het IJtje! Door middel van het dragen van de bloedglucose sensor, de Freestyle Libre, krijg je inzicht in het effect van voeding op jouw bloedsuikerspiegel. Daarmee kan je met behulp van een mobiele app op elk gewenst moment de waarde van je bloedsuiker inzien.

Wat gaat het je opleveren?

 • Meer energie: Door het optimaliseren van je bloedsuikerspiegel kun jij je energieker voelen;
 • Verbeterde slaap: Dit traject kan ervoor gaan zorgen dat je beter slaapt;
 • Vetverbranding: Het kan je helpen om langer in de vetverbranding te blijven.

Voor wie?

 • Als je last hebt van vermoeidheid en je vaak na het eten een energiedip ervaart;
 • Het voor jou erg lastig is om af te vallen;
 • Je problemen hebt met slapen;
 • Je (zwangerschaps)diabetes hebt en je jouw bloedsuiker stabieler wilt houden.
Bloedglucose sensor diëtist Bussum

Neem vandaag nog contact op​

Neem vandaag nog vrijblijvend contact op om een gezondere relatie met eten te krijgen, hoe fijn is het als je meer ruimte hebt om over andere dingen na te gaan denken? Als je het prettig vindt kan je een gratis kennismakingsgesprek van 10 minuten aanvragen om samen af te stemmen of dit traject bij jou past en of we een match zijn.


Liever telefonisch contact? Bel dan naar 06-50 45 13 02 

  Wij streven er naar dat u binnen slechts 4 werkdagen bij ons terecht kunt. Plan vandaag alvast een intakegesprek in, wij helpen u graag!  Kies uw locatie:

  Bloedglucose sensor diëtist

  Hoe verloopt het traject?

  Week 1:

  We beginnen met een intakegesprek waarin we jouw huidige leefstijl bespreken. Samen stellen we een behandelplan op.

  Vervolgens plaatsen we de bloedglucose sensor, de FreeStyle Libre, op je bovenarm, waarbij we een specifieke app op je mobiele telefoon installeren waarmee je jouw bloedsuiker kunt monitoren. Het is de bedoeling dat jij alles wat je eet bijhoudt in deze app. Daarnaast noteer je ook als je bewogen hebt.

  Week 2:

  Tijdens het tweede consult worden de glucosewaarden uit de grafiek geanalyseerd en kijken we naar hoe jij jouw leefstijl kan veranderen, zodat de bloedsuikerspiegel stabieler blijft.

  Week 3:

  Je hebt de sensor 2 weken gedragen. Nu kijken we opnieuw naar je glucosewaarden en bespreken we de hopelijke positieve veranderingen die zijn voortgekomen uit de adviezen.

   

  Gezond nieuws!

  Onze blog is een plek waar wij over onze praktijk schrijven of tips voor een gezonde leefstijl plaatsen

  Extra Informatie

  Hoe werkt de sensorplaatsing?

  De FreeStyle Libre Sensor 2 wordt met behulp van een applicator vrijwel pijnloos op de bovenarm geplaatst. Dit doen wij voor jou.

  Hoe werkt de glucosemeting?

  De bloedglucose sensor meet continu glucosewaarden, het is wel belangrijk dat je altijd scant voor het eten/bewegen en voor het slapen. Het is daarnaast van belang dat de bloedglucose sensor altijd om de 8 uur gescand wordt.

  Daarnaast biedt het systeem ook alarmfuncties waarmee je waarschuwingen kunt instellen, zodat je meteen weet als je bloedsuiker te hoog of te laag is.

  Kosten:

  De bloedglucose sensor kost 219 euro exclusief BTW. De consulten kunnen vergoed worden via de basisverzekering, dit gaat wel altijd eerst van je eigen risico af.

  Wij kijken ernaar uit om je te begeleiden bij een gezonde leefstijl met de bloedglucose sensor! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie/vragen of om een afspraak te maken.

   

  Maak uw Online afspraak
  ×