Vergoeding & Tarieven
Diëtistenpraktijk Het IJtje

VOEDING, LEEFSTIJL EN COACHING

Diëtistenpraktijk Het IJtje

 

Bij Diëtistenpraktijk Het IJtje krijgt u voedingsadvies op maat. Er wordt niet alleen gekeken naar uw voeding, maar ook naar uw gehele leefstijl. Daarbij wordt er rekening gehouden met uw persoonlijke situatie, zodat u bij ons een passend advies op maat krijgt.

Vergoeding & Tarieven:

Dieetadvisering zit voor 3 uur in het basispakket van uw zorgverzekeraar (dit gaat altijd eerst van uw eigen risico af). Het is mogelijk, dat u via uw aanvullende verzekering recht heeft op een extra vergoeding bovenop uw basisverzekering. Klik hier om te zien of uw zorgverzekeraar dieetadvisering aanvullend vergoedt.
Diëtistenpraktijk Het IJtje heeft contracten afgesloten met alle zorgverzekeraars. Bij alle zorgverzekeraars kunt u zonder een verwijsbrief door ons begeleid worden.

Neem vandaag nog contact op​

Bij Diëtistenpraktijk Het IJtje kunt u voor persoonlijk voedingsadvies online terecht maar ook fysiek in Hilversum, Bussum, Eemnes en in Blaricum. Wilt u dat Diëtistenpraktijk Het IJtje gelijk contact met u opneemt?


Bel dan naar 06-50 45 13 02 of vul het contactformulier in.

  Wij streven er naar dat u binnen slechts 4 werkdagen bij ons terecht kunt. Plan vandaag alvast een intakegesprek in, wij helpen u graag!  Kies uw locatie:

  Diëtistenpraktijk Het IJtje

  Tarieven Diëtistenpraktijk Het IJtje:

  Dieetadvisering zit voor 3 uur in het basispakket van uw zorgverzekeraar (dit gaat altijd eerst van uw eigen risico af).
  Daarnaast is Diëtistenpraktijk Het IJtje aangesloten bij ketenzorg voor Diabetes, COPD en CVRM. De kosten voor de consulten zullen dan niet verrekend worden met uw eigen risico.

  De onderstaande tarieven gelden, wanneer uw vergoeding vanuit de basisverzekering op is en als u geen aanvullende verzekering voor dieetadvisering (meer) heeft:

  • Consult: 22,50 euro per kwartier eventueel + individueel dieetvoorschrift*;
  • Online consult: 22,50 euro per kwartier eventueel + individueel dieetvoorschrift*;
  • Telefonisch consult/ inhoudelijk mailcontact: 22,50 euro per kwartier eventueel + individueel dieetvoorschrift*.
   *Individueel dieetvoorschrift is 22,50 euro per kwartier. Dit is de tijd die de diëtist besteedt aan het analyseren van voedingskundige,
   diëtistische en medische gegevens, het eventueel berekenen van de voeding en het samenstellen van een persoonlijk advies. Hier is de cliënt doorgaans niet bij aanwezig. Deze tijd maakt deel uit van de behandeling.
  • Toeslag huisbezoek: 35 euro.
  Diëtistenpraktijk Het IJtje

  Verhindering

  Bij verhindering dient een intake 48 uur en een vervolgafspraak minimaal 24 uur van te voren persoonlijk, telefonisch of per e-mail afgezegd te worden. Mocht dit worden nagelaten, dan brengt Diëtistenpraktijk Het IJtje de kosten in rekening. Dit wordt niet door uw zorgverzekeraar vergoed.

  Gezond nieuws!

  Onze blog is een plek waar wij over onze praktijk schrijven of tips voor een gezonde leefstijl plaatsen
  Maak uw Online afspraak
  ×