Bedrijfsdiëtist
Diëtistenpraktijk Het IJtje

VOEDING, LEEFSTIJL EN COACHING

Diëtistenpraktijk Het IJtje

Maak samen met Diëtistenpraktijk Het IJtje jouw medewerkers nog gezonder!

Wist je dat vitale medewerkers 15% minder ziekteverzuim hebben, 32% meer betrokkenheid tonen, 20% hoger denkvermogen hebben en er 60% minder veiligheidsincidenten gebeuren? Dit wil jij natuurlijk ook bereiken, maar wat houdt vitaliteit op de werkvloer dan in? 

Er is hier sprake van als jouw medewerkers nu, maar ook in de toekomst fit en met veel energie kunnen blijven werken. Het is belangrijk dat jouw medewerkers zelf intrinsiek gemotiveerd raken.  Dit kan door onze begeleiding, waarbij we de behoeftes en wensen van jouw medewerkers centraal stellen. De medewerkers  gaan dan in hun eigen tempo hun gezonde leefstijl bereiken. We houden niet van diëten, shakes en calorieën tellen. Wij coachen al jaren cliënten bij een gezonde mindset, waardoor hun gezonde leefstijl ook beter op de lange termijn beter vol te houden is.

Bloedglucose sensor diëtist

Neem vandaag nog contact op​

Bij Diëtistenpraktijk Het IJtje kunt u voor persoonlijk voedingsadvies online terecht maar ook fysiek in Hilversum, Bussum, Eemnes en in Blaricum. Wilt u dat Diëtistenpraktijk Het IJtje gelijk contact met u opneemt?


Bel dan naar 06-50 45 13 02 of vul het contactformulier in.

  Wij streven er naar dat u binnen slechts 4 werkdagen bij ons terecht kunt. Plan vandaag alvast een intakegesprek in, wij helpen u graag!  Kies uw locatie:

  Dit levert het jouw bedrijf op:

   

  • Vitalere, fittere medewerkers die lekkerder in hun vel zitten, dit zorgt ook voor meer productiviteit op de werkvloer;
  • Minder ziekteverzuim en een hogere omzet;
  • Je medewerkers hebben inzicht in hoe ze hun gezonde leefstijl blijvend kunnen veranderen;
  • Tijdens de begeleiding is er veel aandacht voor gedragsveranderingen en de mindset, daardoor houden jouw medewerkers het ook op de lange termijn beter vol!

  Wij denken graag met je mee, neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

  Wat kunnen we voor jouw bedrijf betekenen?

  Interactieve workshops

  Wij  vinden het bij de interactieve workshops belangrijk dat er niet alleen kennis opgedaan wordt, maar dat dit ook praktisch door jouw medewerkers toegepast kan worden. Daarom zijn de workshops ook altijd interactief. Daarnaast zorgen we er voor dat het onderwerp en het niveau goed op jouw medewerkers is afgestemd. Er zijn veel onderwerpen mogelijk, zo zou je bijvoorbeeld kunnen denken aan: een gezonde leefstijl, ploegendiensten, lekker in je vel zitten, feiten en fabels over voeding, vitaliteit op de werkvloer, gezonde kantine, gezondheid en gezin, werk en de overgang en nog veel meer! De interactieve workshops kunnen online of bij jouw op locatie/ op een andere locatie gegeven worden. Neem contact met ons op als je een ander onderwerp in gedachte  hebt, we denken graag met jou mee! Wist je dat de interactieve workshops ook goed gecombineerd kunnen worden met health checks en stands?

  Health checks en stands

  Medewerkers vinden het vaak prettig en inzichtelijk om gemeten te worden. Dit activeert ze vaak om hun leefstijl aan te gaan pakken. We zullen de BMI, vet- en spiermassa, de viscerale vetwaarde (buikvet) en de metabolische leeftijd meten. Daarna gaan we in gesprek hoe jouw medewerkers hun gezonde leefstijl kunnen gaan oppakken. Jouw medewerkers kunnen dan al hun vragen over een gezonde leefstijl aan ons stellen.

  Persoonlijke begeleiding van jouw werknemers

  Wij bieden al jaren coaching en begeleiding aan voor een gezonde leefstijl, reduceren van stress, goed slapen, afvallen, aankomen, meer energie krijgen, vitaler bewegen, gezonde mindset en nog veel meer! Ook kunnen wij (preventief) ingezet worden voor een verhoogd cholesterolgehalte, diabetes, hart- en vaatziekten, darmklachten en longziektes.

  Gezond nieuws!

  Onze blog is een plek waar wij over onze praktijk schrijven of tips voor een gezonde leefstijl plaatsen
  Maak uw Online afspraak
  ×