Diëtistenpraktijk Het IJtje

VOEDING, LEEFSTIJL EN COACHING

Diëtistenpraktijk Het IJtje

Werkwijze

Bij Diëtistenpraktijk Het IJtje wordt tijdens het intakegesprek veel tijd voor u vrijgemaakt, zodat we voldoende tijd hebben om uw gehele leefstijl te bespreken. Tijdens de begeleiding staat namelijk niet alleen het voedingspatroon centraal, maar vooral u als persoon. Er zal daarnaast aandacht besteed worden aan uw medische achtergrond, beweging, slaap, ontspanning en aan eventuele onderliggende (eet)gedachtes. Op deze manier wordt u gestimuleerd, om in uw eigen tempo, uw leefstijl positief en blijvend te veranderen.

De positieve begeleiding staat bij Diëtistenpraktijk Het IJtje voorop!

Bij Diëtistenpraktijk Het IJtje wordt u door ons gecoacht bij vastgeroeste (eet)gewoontes. We kijken samen naar hoe u uw situatie kan aanpassen, zodat u lekkerder in uw vel komt te zitten en uw doelen gemakkelijk kunt behalen.
Bij Diëtistenpraktijk Het IJtje staat u centraal en zullen we samen kijken wat op dit moment voor u haalbaar is. Op deze manier bereikt u, in uw eigen tempo, een gezonde leefstijl. In kleine stappen werken we toe naar een blijvende verandering van het voedingspatroon en leefstijl. Daarbij ligt de focus op wat goed voor u is, in plaats van wat niet mag. Graag laten wij u zien dat gezond eten ook lekker en makkelijk kan zijn. De positieve begeleiding staat bij Diëtistenpraktijk Het IJtje voorop, zodat dit uw leefstijl ten goede komt en u lekker kunt genieten!

Neem vandaag nog contact op​

Bij Diëtistenpraktijk Het IJtje kunt u voor persoonlijk voedingsadvies online terecht maar ook fysiek in Hilversum, Bussum, Eemnes en in Blaricum. Wilt u dat Diëtistenpraktijk Het IJtje gelijk contact met u opneemt?


Bel dan naar 06-50 45 13 02 of vul het contactformulier in.

  Wij streven er naar dat u binnen slechts 4 werkdagen bij ons terecht kunt. Plan vandaag alvast een intakegesprek in, wij helpen u graag!  Kies uw locatie:

  Aanpak Diëtistenpraktijk Het IJtje

  Intakegesprek (60 minuten)

  Tijdens het intakegesprek wordt veel tijd voor u vrijgemaakt, zodat we uw wensen en doelen kunnen bespreken. De gehele leefstijl, uw medische achtergrond, bewegingspatroon en eventuele (eet)gedachtes worden besproken. Tijdens het intakegesprek krijgt u voedingsadvies op maat.

  Tijdens de begeleiding, komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:
  • U gefocust bent op wat u wel kunt eten, zodat dit uw gezondheid positief beïnvloedt;
  • Er wordt gestreefd naar praktische, haalbare stappen die passen bij u als persoon om uiteindelijk op de lange termijn lekkerder in uw vel te zitten en uw doelen te halen;
  • Geniet (met mate) van wat lekkers en maak er een speciaal moment van;
  • Luister goed naar uw lichaam en probeer op te merken waar uw lichaam behoefte aan heeft;
  • Focus op een doel dat op de lange termijn volgehouden kan worden. Op deze manier blijft u gemotiveerd en kunt u uw gezonde leefstijl volhouden. Als u zich alleen richt op uw gewicht levert dit vaak een jojo-effect en/of frustratie op;
  • Probeer in het ‘hier-en-nu’ te blijven en niet teveel bezig te zijn met wat u gegeten heeft;
  • U kunt zichzelf ook belonen op een andere manier dan met voeding. Misschien kunt u ook heerlijk genieten van een warm bad, een goed boek of een wandeling.

  Tenslotte staat u als persoon bij ons in de praktijk centraal. U krijgt steeds praktische leefstijl- en voedingsadviezen om uw doelen te behalen.

  Vervolgconsult (30 minuten)

  Tijdens de vervolgconsulten zullen we uw voortgang bespreken. U wordt gecoacht in het volhouden van de blijvende verandering in uw voedingspatroon en leefstijl. Per keer krijgt u praktische adviezen, die u in de praktijk gemakkelijk kunt uitvoeren.

  Gezond nieuws!

  Onze blog is een plek waar wij over onze praktijk schrijven of tips voor een gezonde leefstijl plaatsen
  Maak uw Online afspraak
  ×