Emotie-eten/ Eetstoornissen
Diëtistenpraktijk Het IJtje

VOEDING, LEEFSTIJL EN COACHING

Diëtistenpraktijk Het IJtje

Emotie-eten/ eetstoornissen

Wij helpen jou graag om een gezonde relatie aan te gaan met eten. Heb je al verschillende diëtisten en diëten geprobeerd, maar wilt dit niet lukken? Kom dan naar de diëtisten van Diëtistenpraktijk Het IJtje en je wordt stap-voor-stap begeleid om een gezonde leefstijl te bereiken. Wist je dat we ook een online traject voor emotie-eten aanbieden? Klik hier voor meer informatie!

Onderwerpen die bij Diëtistenpraktijk Het IJtje onder andere aanbod kunnen komen zijn:
 • In het hier-en-nu blijven;
 • Milder zijn voor jezelf;
 • Ontspanning;
 • Mindful eten;
 • Omgaan met gevoelens/emoties;
 • Af en toe genieten van iets lekkers;
 • Contact maken met he lichaam en luisteren naar jouw daadwerkelijke behoefte en nog veel meer!

Heb je vragen of wil je overleggen, neem dan contact op via:

06-50 45 1302info@dietisthetijtje.nl.

Neem vandaag nog contact op​

Bij Diëtistenpraktijk Het IJtje kunt u voor persoonlijk voedingsadvies online terecht maar ook fysiek in Hilversum, Bussum, Eemnes en in Blaricum. Wilt u dat Diëtistenpraktijk Het IJtje gelijk contact met u opneemt?


Bel dan naar 06-50 45 13 02 of vul het contactformulier in.

  Wij streven er naar dat u binnen slechts 4 werkdagen bij ons terecht kunt. Plan vandaag alvast een intakegesprek in, wij helpen u graag!  Kies uw locatie:

  Diëtistenpraktijk Het IJtje

  Bij Diëtistenpraktijk Het IJtje begeleidt diëtist Pien veel cliënten met emotie-eten en eetstoornissen. Tijdens de begeleiding bij Diëtistenpraktijk Het IJtje ligt de nadruk op de gedachtes die je bij het eten kan hebben. Ook zullen de onderliggende redenen besproken worden waarom je wel of niet eet. Er zal samen gekeken worden waar je werkelijk behoefte aan hebt in plaats van wel of niet te gaan eten. Diëtist Pien helpt je bij het in kaart brengen van jouw triggers, waardoor je weer een gezonde relatie met eten kan gaan krijgen!

  Diëtist Pien merkt in de praktijk dat cliënten veel te streng voor zichzelf zijn. Zo geven ze aan dat ze helemaal de fout zijn in gegaan of dat ze niks lekkers mogen eten. We gaan samen kijken of we meer balans in jouw voedingspatroon kunnen aanbrengen, zodat je ook weer meer kunt gaan genieten!

  Daarnaast leer je bij Diëtistenpraktijk Het IJtje ook wat je van een terugval kan leren. We kijken samen wat je de volgende keer anders kunt doen. Ook worden jouw mogelijke eetgedachtes in kaart gebracht en zullen er helpende gedachtes tegenover geplaatst worden.

  Ook zullen we bij Diëtistenpraktijk Het IJtje samen een preventieplan opstellen, waarin beschreven wordt wat je nodig hebt om weer een gezonde relatie met eten op te bouwen.

  Neem vandaag nog contact op met Diëtistenpraktijk Het IJtje dan gaan we zo snel mogelijk aan de slag, zodat je weer (meer) kunt gaan genieten met eten. Ook houd je veel meer tijd over om over andere leuke dingen na te gaan denken! Wist je dat wij nu ook een online emotie-eten traject aanbieden? Klik hier voor meer informatie! 

  Gezond nieuws!

  Onze blog is een plek waar wij over onze praktijk schrijven of tips voor een gezonde leefstijl plaatsen
  Maak uw Online afspraak
  ×