Online traject emotie-eten
Diëtistenpraktijk Het IJtje

VOEDING, LEEFSTIJL EN COACHING

Diëtistenpraktijk Het IJtje

Voor wie is dit traject geschikt?

Voor iedereen met een eetstoornis, herstel van een eetstoornis of die last heeft van emotie-eten. Herken jij jezelf hierin: je hebt veel gedachtes over het eten, je eet juist helemaal niet of juist in een keer alles op. Daarna voel jij je schuldig. Je eet stiekem en uit eten gaan of sociale dingen doen is voor jou lastig/ niet te doen aangezien jij erg op het eten gefocust bent. Je kijkt ook erg naar hoe andere mensen eten en hebt daar dan vervolgens veel gedachtes bij. Je gaat regelmatig naar de supermarkt om bijvoorbeeld een zak chips, reep chocolade, snoep en een bak ijs te halen. Eigenlijk maakt het helemaal niet uit wat je koopt als het maar iets is wat volgens jou ‘niet mag’. Vervolgens moet alles snel op en geniet je er helemaal niet van. Je doet dit altijd als er niemand bij jou in de buurt is en daarna verstop je de verpakkingen. Daarna ben je zo moe dat je nergens meer energie voor hebt. Of het is juist omgekeerd, je  vermijdt feestjes/ etentjes en gaat juist veel bewegen en veel te gezond eten. Je hebt al lang niks lekkers meer gegeten en bent daar erg op gefocust. Je hebt veel eet- en beweegregels.

 

Neem vandaag nog contact op​

Neem vandaag nog vrijblijvend contact op om een gezondere relatie met eten te krijgen, hoe fijn is het als je meer ruimte hebt om over andere dingen na te gaan denken? Als je het prettig vindt kan je een gratis kennismakingsgesprek van 10 minuten aanvragen om samen af te stemmen of dit traject bij jou past en of we een match zijn.


Liever telefonisch contact? Bel dan naar 06-50 45 13 02 

  Wij streven er naar dat u binnen slechts 4 werkdagen bij ons terecht kunt. Plan vandaag alvast een intakegesprek in, wij helpen u graag!  Kies uw locatie:

  Diëtistenpraktijk Het IJtje

  Het voordeel van dit traject is dat je ook doorgaat als het tegenzit. Het traject is individueel en zal volledig afgestemd worden op jouw behoeftes en wensen. Je krijgt mij als jouw persoonlijke diëtist en leefstijlcoach, ik begeleid al jaren veel cliënten die last hebben van emotie-eten en eetstoornissen. Je hebt altijd hetzelfde aanspreekpunt, er wordt tijdens het traject niet gewisseld van diëtist waardoor wij samen een fijne, vertrouwelijke band kunnen opbouwen. Jij wordt persoonlijk gecoacht in jouw eigen vertrouwde omgeving. Start wanneer jij wilt!

   

  Diëtist en leefstijlcoach Pien Braakhuis:

  Ik begeleid al veel jaren cliënten die last hebben van emotie-eten, eetbuien, anorexia nervosa, boulimia en BED-eetstoornissen. Wat ik merk is dat het eten vaak een gevolg is van iets anders. Zonder daar naar te kijken heeft het vaak op de lange termijn weinig effect. Wij gaan samen kijken welke factoren jouw huidige gedrag in stand houden en welke eerste stappen jij kan gaan zetten om dit samen te doorbreken. Als je een terugval hebt kijken we hier objectief naar en gaan we samen kijken hoe jij hier sterker uit kan komen. Ik houd niet van diëten en calorieën tellen, bij mij krijg je een totale aanpak waarbij jouw mindset centraal staat. Alleen op deze manier kan je het ook op de lange termijn blijvend volhouden.

  Wat levert het je op?

  1. Meer rust in je hoofd en een fijne relatie met eten. Je hoeft niet meer zo na te denken, doordat je weet wat goed is en wat jouw lichaam nodig heeft;
  2. Jouw natuurlijke lichaamsgewicht zonder hier aandacht aan te geven;
  3. Je kan weer van eten gaan genieten zonder je hier zorgen over te maken;
  4. Je gaat meer naar je lichaam luisteren i.p.v. in je hoofd te zitten;
  5. Meer ruimte voor sociale momenten, aangezien jij je dan niet meer druk over het eten hoeft te maken;
  6. Meer zelfvertrouwen en energie;
  7. Je houdt veel meer tijd in je hoofd over voor leuke dingen en kan meer gaan genieten!

  Gezond nieuws!

  Onze blog is een plek waar wij over onze praktijk schrijven of tips voor een gezonde leefstijl plaatsen

  Plan

  Email Previews

  Builder

  Page Testing

  Page Testing

  Page Testing

  (Price)

  Online traject

  12 weken

  om de week een online consult van de diëtist


  Je komt tenminste 1x naar een locatie zodat we elkaar kunnen ontmoeten


  Inclusief 3 uur vergoeding vanuit de basisverzekering (Let op dit kan wel van je eigen risico afgaan)


  tijdens het programma worden er oefeningen aangeboden

  (€299)

  Pricing Table WordPress Plugin

  Tijdens dit traject leer jij voelen waar jij daadwerkelijk behoefte aan hebt. We gaan samen jouw (eet)gedachtes onderzoeken en kijken hoe je hier helpende gedachtes bij kan krijgen. Je krijgt door welke factoren jouw huidige leefstijl in stand houden en welke haalbare stappen jij kan gaan zetten, zodat jij jouw beste versie van jezelf kan zijn. Ik denk met je mee zonder oordeel. We kijken per keer wat voor jou haalbaar is en maken daar concrete afspraken in zodat je steeds in jouw eigen tempo verder komt. 

  Maak uw Online afspraak
  ×