Diëtist i.o. Pien van Leeuwen
Diëtistenpraktijk Het IJtje

VOEDING, LEEFSTIJL EN COACHING

Diëtistenpraktijk Het IJtje

Vanaf maart 2024 zal ik als diëtist in opleiding bij Diëtistenpraktijk Het IJtje aanwezig zijn. Ik ben 24 jaar en zit momenteel in mijn laatste jaar van de hbo opleiding voeding en diëtetiek aan de Haagse Hogeschool. Na het afronden van de stage mag ik me officieel diëtist noemen!

Naast deze opleiding ben ik actief als personal trainer & online coach.

Ik ben voeding en diëtetiek gaan studeren, omdat ik vroeger als kind vaak naar de diëtist ging om gewicht te verliezen. Dit werkte nooit voor de lange termijn. Ik at voor een paar weken volgens het schema van de diëtist, maar viel daarna altijd terug in mijn oude patroon.

Ook heb ik een eetstoornis gehad, waarbij ik last had van obsessief lijnen, wat resulteerde in eetbuien.

Door beter naar mijn eigen lichaam te luisteren ben ik zelf gezond afgevallen, heb ik weer zelfvertrouwen gekregen en een gezonde relatie met voeding gekregen.

Mijn missie is om een oplossing te bieden voor de lange termijn. Waarbij jij op een gezonde manier gewicht kan verliezen en dit kan volhouden zonder jezelf restricties op te leggen of door obsessief met eten bezig te zijn.

In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden in de sportschool, waarbij ik aan competitief powerliften doe. 

In mijn rol als toekomstig diëtist kijk ik er naar uit jou te begeleiden in de praktijk! 

Neem vandaag nog contact op​

Bij Diëtistenpraktijk Het IJtje kunt u voor persoonlijk voedingsadvies online terecht maar ook fysiek in Hilversum, Bussum, Eemnes en in Blaricum. Wilt u dat Diëtistenpraktijk Het IJtje gelijk contact met u opneemt?


Bel dan naar 06-50 45 13 02 of vul het contactformulier in.

  Wij streven er naar dat u binnen slechts 4 werkdagen bij ons terecht kunt. Plan vandaag alvast een intakegesprek in, wij helpen u graag!  Kies uw locatie:

  Gezond nieuws!

  Onze blog is een plek waar wij over onze praktijk schrijven of tips voor een gezonde leefstijl plaatsen
  Maak uw Online afspraak
  ×