Online dieetschema
Diëtistenpraktijk Het IJtje

VOEDING, LEEFSTIJL EN COACHING

Diëtistenpraktijk Het IJtje

Online dieetschema

Op zoek naar een online dieetschema? De diëtisten van Diëtistenpraktijk Het IJtje helpen je graag. Wij maken graag samen met jou online een dieetschema op maat.  We vinden het belangrijk dat het dieetschema op jouw wensen is afgestemd, waardoor we eerst een intakegesprek in plannen. Daarnaast geloven wij er in dat een dieetschema kan helpen in het begin, maar dat de juiste coaching en begeleiding nodig is om het dieetschema ook op de lange termijn  goed vol te kunnen houden. Een dieetschema alleen is absoluut niet voldoende, daarnaast zijn wij ook geen voorstander om een dieetschema te lang vol te houden. We willen je graag naar een gezonde leefstijl begeleiden, waarbij we je ook leren om zelfstandig keuzes te maken en ontzettend te genieten van alles wat je eet.

Is een online dieetschema iets voor mij?

Om tot een goed dieetschema voor jou te komen is het belangrijk dat we elkaar goed kennen. In de gesprekken gaan we eerst jouw behoefte en wensen bespreken. Het dieetschema wordt online door de diëtist voor jou opgesteld. De diëtisten van Diëtistenpraktijk Het IJtje vinden het erg belangrijk dat jij jouw doelen behaalt. Tijdens de online begeleiding krijg je als je dat prettig vindt ook leefstijladviezen. Wij vinden het belangrijk dat er niet alleen gekeken wordt naar voeding, maar ook naar een gezond slaappatroon, reduceren van stress en beweging. Daarnaast kunnen de diëtisten jou ook online begeleiden bij het bereiken van een gezonde mindset. Dit zal jou allemaal ondersteunen om jouw dieetschema online goed vol te kunnen houden.

Hoe ziet de online begeleiding van een diëtist eruit?

Bij de online diëtist start je met een intakegesprek, waarbij we jouw wensen en doelen bespreken en er een dieetschema online voor jou gemaakt zal worden. In de volgende gesprekken gaan we jouw voortgang online bespreken. Zo kan de online diëtist jou helpen om jouw dieetschema om te gaan zetten naar een gezonde leefstijl wat je ook op de lange termijn goed vol kan houden.

Pien Braakhuis

Waarvoor kan ik, naast het dieetschema, bij de online diëtist terecht?

Je kan bij de online diëtist terecht om af te vallen, om aan te komen, bij een verhoogd cholesterolgehalte, diabetes, hoge bloeddruk, emotie-eten en nog veel meer! De online diëtist heeft een 4-jarige HBO opleiding Voeding en Diëtetiek afgerond en coacht jou graag online bij het behalen van jouw doelen. De online diëtist kijkt er naar uit om jou online te ontmoeten en om jou online verder te gaan helpen. Heb je nog vragen of wil je een afspraak inplannen bij de online diëtist? Neem dan vandaag nog contact op en  ga samen met de online diëtist aan de slag!

Gratis online afspraak bij de diëtist?

Wist je dat de eerste 3 uur vergoed wordt door de basisverzekering? Dit gaat wel van je eigen risico af. Kom bij ons langs en we gaan meteen aan de slag om jouw dieetschema op te stellen en jouw gezonde leefstijl te bereiken. Daarnaast kan het zijn dat je nog recht hebt op meer uur als je aanvullend verzekerd bent voor de diëtist. Heb je hier nog vragen over, neem dan gerust contact op met Diëtistenpraktijk Het IJtje, de diëtisten helpen je graag!

Neem vandaag nog contact op​

Bij Diëtistenpraktijk Het IJtje kunt u voor persoonlijk voedingsadvies online terecht maar ook fysiek in Hilversum, Bussum, Eemnes en in Blaricum. Wilt u dat Diëtistenpraktijk Het IJtje gelijk contact met u opneemt?


Bel dan naar 06-50 45 13 02 of vul het contactformulier in.

  Wij streven er naar dat u binnen slechts 4 werkdagen bij ons terecht kunt. Plan vandaag alvast een intakegesprek in, wij helpen u graag!  Kies uw locatie:

  Gezond nieuws!

  Onze blog is een plek waar wij over onze praktijk schrijven of tips voor een gezonde leefstijl plaatsen
  Maak uw Online afspraak
  ×