Diëtist Kevin
Diëtistenpraktijk Het IJtje

VOEDING, LEEFSTIJL EN COACHING

Diëtist Kevin Oudejans

Als diëtist help ik u met een persoonlijk en praktisch voedingsadvies. In kleine stappen werken we toe naar een blijvende verandering van uw voedingspatroon en leefstijl. Daarbij ligt de focus op wat goed voor u is, in plaats van wat niet mag. Graag laten wij u zien dat gezond eten ook lekker en makkelijk kan zijn. Het gaat om de gehele leefstijl, in plaats van een (tijdelijk) dieet. Deze combinatie zorgt ervoor dat u lekkerder in uw vel komt te zitten en meer energie overhoudt. Belangrijk hierbij is dat u de regie tijdens de begeleiding heeft en we ons richten op uw wensen en behoeften. Stapsgewijs werken we toe naar een gezondere leefstijl waarbij u het tempo bepaalt.

Ik ben 31 jaar en ben geboren en getogen in Hilversum. Als klein kind hield ik erg veel van snoepen en deed dan ook erg mijn best met de avondvierdaagse om zoveel mogelijk snoep bij elkaar te verzamelen. Ik had als kind vaak last van migraine en na de avondvierdaagse namen de klachten altijd toe. Mijn moeder vertelde altijd dat ik gezonder moest gaan eten en dat de migraine kwam door al het snoep dat ik at. Naarmate ik ouder werd en ik het advies van mijn moeder opvolgde kwam ik tot ontdekking dat mijn moeder niet ‘zeurde’, maar gelijk had. Vanaf dat moment raakte ik geïnteresseerd in gezonde voeding.
Naast de interesse in gezonde voeding houd ik ook erg van sporten. Verschillende sporten die ik beoefend heb zijn wedstrijdzwemmen, verschillende vechtsporten, skateboarden en momenteel alleen nog fitness/krachttraining vanwege blessures. Vooral bij het beoefenen van krachttraining kwam ik erachter hoe belangrijk voeding is om doelen te bereiken zoals het opbouwen van spiermassa of het verliezen van vetmassa en daarbij zoveel mogelijk spiermassa te behouden. Deze kennis kan ik ook goed tijdens mijn werk toepassen. Ik kijk er naar uit u te mogen begeleiden!

Specialisaties diëtist Kevin Oudejans:

 • Sportvoeding;
 • Prikkelbaar darmsyndroom;
 • Lactose-intolerantie;
 • Voedingsadvies bij diarree en obstipatie.

 

 • Dieetbegeleiding bij overgewicht/obesitas;
 • Ondervoeding;
 • Diabetes mellitus;
 • Verhoogd cholesterol gehalte;
 • Hoge bloeddruk en nog veel meer!

Neem vandaag nog contact op​

Bij Diëtistenpraktijk Het IJtje kunt u voor persoonlijk voedingsadvies online terecht maar ook fysiek in Hilversum, Bussum, Eemnes en in Blaricum. Wilt u dat Diëtistenpraktijk Het IJtje gelijk contact met u opneemt?


Bel dan naar 06-50 45 13 02 of vul het contactformulier in.

  Wij streven er naar dat u binnen slechts 4 werkdagen bij ons terecht kunt. Plan vandaag alvast een intakegesprek in, wij helpen u graag!  Kies uw locatie:

  Gezond nieuws!

  Onze blog is een plek waar wij over onze praktijk schrijven of tips voor een gezonde leefstijl plaatsen
  Maak uw Online afspraak
  ×