Huisarts Blaricum
Diëtistenpraktijk Het IJtje

VOEDING, LEEFSTIJL EN COACHING

Diëtistenpraktijk Het IJtje

Wist u dat Diëtistenpraktijk Het IJtje samenwerkt met huisartsen in Blaricum?

De huisartsen in Blaricum werken nauw samen met Diëtistenpraktijk Het IJtje. U kunt bij Diëtistenpraktijk Het IJtje in Blaricum terecht voor uiteenlopende vragen. Zo kan de diëtiste in Blaricum u goed helpen bij overgewicht, verhoogd cholesterolgehalte, diabetes, darmproblemen, maagverkleinig, ondergewicht, eetstoornissen en nog veel meer! U heeft geen verwijzing van een huisarts in Blaricm nodig. Zou u graag willen weten of wij u kunnen helpen en hoe de begeleiding eruitziet? U kunt contact met ons opnemen via 06-50 45 13 02 of via ons contactformulier.

Overleg huisarts Blaricum met Diëtistenpraktijk Het IJtje

Wist u dat de huisarts in Blaricum nauw samenwerkt met Diëtistenpraktijk Het IJtje in Blaricum. Uiteraard met uw toestemming kunnen we met elkaar overleggen om zo de beste zorg voor u te leveren. Bij Diëtistenpraktijk Het IJtje in Blaricum staat de positieve begeleiding voorop. We denken echt met u mee en kijken samen welke doelen u wilt behalen. U geeft zelf aan wat u wilt bereiken en samen komen we tot een plan. Daarnaast is het ook erg belangrijk dat u lekker kunt genieten van het eten. Wij houden niet van diëten, maar van een gezonde leefstijl waarbij ook af en toe iets ontzettend lekkers bij hoort. U wordt door de diëtiste in Blaricum ook begeleidt in het volhouden van uw leefstijl. We kijken samen wat u daarvoor nodig heeft. Mocht er tijdens de begeleiding iets aan de hand zijn dan kunnen we op uw verzoek ook altijd contact opnemen met de huisarts in Blaricum. Op deze manier hopen we dat we u nog beter kunnen helpen. 

 

Diëtistenpraktijk Het IJtje

Neem vandaag nog contact op​

Bij Diëtistenpraktijk Het IJtje kunt u voor persoonlijk voedingsadvies online terecht maar ook fysiek in Hilversum, Bussum, Eemnes en in Blaricum. Wilt u dat Diëtistenpraktijk Het IJtje gelijk contact met u opneemt?


Bel dan naar 06-50 45 13 02 of vul het contactformulier in.

  Wij streven er naar dat u binnen slechts 4 werkdagen bij ons terecht kunt. Plan vandaag alvast een intakegesprek in, wij helpen u graag!  Kies uw locatie:

  Huisarts Blaricum heeft een nauwe samenwerking met Diëtistenpraktijk Het IJtje in Blaricum!

  Samenwerking huisarts Blaricum

  Wist u dat het belangrijk is dat de huisarts in Blaricum nauw samenwerkt met Diëtstenpraktijk Het IJtje? Op deze manier krijgen de diëtisten van Diëtistenpraktijk Het IJtje meer inzicht in uw medische gegevens. Uiteraard alleen als u hier toestemming voor geeft. Heeft u meer informatie nodig of zou u een afspraak willen maken in onze praktijk voor een intakegesprek? U kunt ons telefonisch bereiken via 06-50 45 13 02 of vul ons contactformulier in. Hierbij kiest u eerst de dichtstbijzijnde locatie.

  Waar is de Diëtistenpraktijk Het IJtje gevestigd?

  De praktijk is gevestigd in verschillende locaties in Het Gooi, onder andere in Blarium, Eemnes, Hilversum en in Naarden-Bussum

  Waarvoor kunt u bij Diëtistenpraktijk het IJtje terecht?

  Diëtistenpraktijk Het IJtje is gespecialiseerd in eetstoornissen, overgewicht, emotie-eten, ondergewicht, ondervoeding, verhoogd cholesterol, suikerziekte, voedingsadvies bij een zwangerschap, diarree, obstipatie, lactose-intolerantie, voeding bij bariatrische chirurgie, darmklachten, Prikkelbare Darm Syndroom en voedingsadvies bij COPD.

  Vergoedt mijn zorgverzekeraar mijn afspraken?

  Dit jaar bevat het basispakket van uw zorgverzekeraar drie uur aan dieetadvisering. Belangrijk om te weten is dat dit eerst van uw eigen risico afgaat, mocht u nog geen zorgkosten hebben gehad. Wanneer u beschikt over een aanvullende verzekering kan het zijn dat er meer wordt vergoed. U kunt hier meer informatie vinden over vergoedingen. Meer informatie over onze tarieven kunt u hier vinden.

  Gezond nieuws!

  Onze blog is een plek waar wij over onze praktijk schrijven of tips voor een gezonde leefstijl plaatsen
  Maak uw Online afspraak
  ×