Gezond afvallen
Diëtistenpraktijk Het IJtje

VOEDING, LEEFSTIJL EN COACHING

Diëtistenpraktijk Het IJtje

Hoe kan je gezond afvallen?

De diëtisten van Diëtistenpraktijk het IJtje helpen je graag bij het afvallen op een gezonde manier. Dit kan zowel fysiek als online. Wij vinden het erg belangrijk dat er niet alleen gekeken wordt naar het gezond  afvallen, maar vooral naar het  doel erachter. Heb jij je weleens afgevraagd waarom je gezond wilt afvallen? Er kunnen diverse redenen voor zijn, bijvoorbeeld dat jij je weer lekkerder in je vel wilt voelen, jij je fitter wilt voelen of bijvoorbeeld dat je de kans op ziektes op later leeftijd wilt verminderen. De diëtisten van Diëtistenpraktijk Het IJtje hechten veel waarde aan de redenen dat jij gezond wilt afvallen. We zijn er namelijk van overtuigd  dat als we de redenen van het gezond afvallen achterhalen jij ook daadwerkelijk blijvend gaat afvallen. Dat zit namelijk zo, als je gezond   afgevallen bent is vaak jouw doel weg, daarom hechten wij veel waarde aan een lange termijndoel, bijvoorbeeld wat het afvallen jou op langere termijn gaat opleveren.

Gezond afvallen door een gezonde mindset

De diëtisten van Diëtistenpraktijk Het IJtje helpen jou graag om gezond af te vallen door ook aandacht te besteden aan  jouw mindset. Wij geloven er namelijk in dat gezond afvallen makkelijker gaat als we ook naar jouw mindset kijken. Heb jij weleens stil gestaan wat voor gedachtes je bij gezond afvallen hebt? Dit is de eerste stap om gezond te gaan afvallen. Schrijf ze eens op en probeer daarna er helpende gedachtes van te maken. Een gedachte bij gezond afvallen kan zijn: “Help, ik heb weer dat gebakje gegeten, dat had ik niet  moeten doen”. Een  helpende gedachte kan daarbij zijn: “Ik heb van het gebakje genoten, als ik af en toe mezelf iets lekkers gun gaat het beter om gezond af te vallen. De diëtisten van Diëtistenpraktijk Het Ijtje vinden het bij gezond afvallen erg belangrijk dat jij achter jouw eetkeuze blijft staan. Dit houdt in dat je van alles wat je eet ontzettend geniet en beseft dat elk eetmoment weer een nieuwe kans is. Vergeet wat je hebt gegeten en probeer om goed te voelen waar je behoefte aan hebt. Het eten moet geen denkwerk worden om gezond  af te vallen. Dit leggen we tijdens de (online) begeleiding graag verder aan jou uit!

Pien Braakhuis

Snel gezond afvallen?

Wil jij graag snel gezond  afvallen maar heb je al veel diëten geprobeerd? Lukt het gezond afvallen nog steeds niet en heb je de moed al opgegeven? Dat is niet nodig, laat je dan begeleiden door de diëtisten van Diëtistenpraktijk Het IJtje en je zal op de lange termijn jouw  gezonde leefstijl bereiken! Wij geloven namelijk niet in snel gezond afvallen, maar juist in een gezonde leefstijl, waarbij jij op de lange termijn jouw doelen blijft behalen. Ben je benieuwd hoe wij dit doen? Neem dan vandaag nog contact op met de diëtistenpraktijk voor een online of fysieke afspraak. Wij helpen jou ontzettend graag om blijvend  af te vallen en om jouw doelen te behalen.

Neem vandaag nog contact op​

Bij Diëtistenpraktijk Het IJtje kunt u voor persoonlijk voedingsadvies online terecht maar ook fysiek in Hilversum, Bussum, Eemnes en in Blaricum. Wilt u dat Diëtistenpraktijk Het IJtje gelijk contact met u opneemt?


Bel dan naar 06-50 45 13 02 of vul het contactformulier in.

  Wij streven er naar dat u binnen slechts 4 werkdagen bij ons terecht kunt. Plan vandaag alvast een intakegesprek in, wij helpen u graag!  Kies uw locatie:

  Gezond nieuws!

  Onze blog is een plek waar wij over onze praktijk schrijven of tips voor een gezonde leefstijl plaatsen
  Maak uw Online afspraak
  ×