Ervaringen

Op deze pagina kan je ervaringen van cliënten vinden.

★★★★★
Pien heeft mij erg goed begeleid bij het emotie-eten. Ik heb geleerd om beter naar de signalen van mijn lichaam te luisteren. Ook gun ik mezelf af en toe wat lekkers. Ik heb nu ook meer inzicht waarom ik veel last had van eetbuien. We hebben ook een terugvalpreventie plan gemaakt, waardoor ik nu zelfstandig verder kan.
- Marieke

★★★★★
Pien neemt echt de tijd voor je en is geen standaard diëtist. Ze heeft mij ook geholpen om mijn gedachtes te veranderen waardoor ik nu veel lekkerder in mijn vel zitten en meer kan genieten van (gezond) eten. Pien heeft mij laten inzien dat gezond eten ook echt heel erg lekker kan zijn!
- M.

★★★★★
Er werd de tijd voor mij genomen en er werd persoonlijk voedingsadvies gegeven. Hierdoor heb ik geleerd om meer te ontspannen en zit ik nu beter in mijn vel.
- C.

★★★★★
Vriendelijke diëtist met kennis van zaken en aandacht voor de cliënt.
- A.

★★★★★
Ik ben goed afgevallen en heb praktisch advies gekregen wat ik goed vol kan houden. Ik weet nu wat ik wel allemaal kan eten in plaats van wat niet mag.
- B.

★★★★★
Pien weet wat ze doet en is heel goed in het uitzoeken wat de beste methode voor u is.
- S.

★★★★★
Ik ben zeer tevreden .
- Annelot

★★★★★
Er wordt veel verder gekeken dan alleen naar de voeding, maar ook het psychologische aspect komt heel erg aan bod. Dat is net wat nodig is en waar veel diëtisten tekort schieten.
- Annet

★★★★★
Pien van Diëtistenpraktijk Het IJtje helpt mij om gezonde keuzes te maken. Af en toe mag je jezelf toestaan om iets lekkers te eten en te genieten.
- Linde

Wil je jouw ervaring delen? Dit kan via het onderstaande formulier:

Naam
E-mail
Aantal sterren
Beoordeling