Dietist Blaricum
Diëtistenpraktijk Het IJtje

VOEDING, LEEFSTIJL EN COACHING

Diëtistenpraktijk Het IJtje

Diëtiste Blaricum: samen gezonder worden!

Bij de diëtiste in Blaricum wordt u begeleidt om stap voor stap in uw eigen tempo een gezonde leefstijl te bereiken. De diëtiste in Blaricum helpt u o.a. om gezonder te eten en om meer te gaan bewegen.  Daarnaast wordt u ook gecoacht in het volhouden, waarbij er ook veel aandacht besteed wordt aan uw mindset. Diëtistenpraktijk Het IJtje in Blaricum gelooft namelijk, dat u uw doelen beter kunt volhouden als we ons ook richten op gedragsverandering. Op deze manier kunt u uw gezonde leefstijl ook op de lange termijn volhouden.

Wilt u meer energie ervaren, aankomen of juist weer lekkerder in uw vel zitten?

Kom dan naar de diëtiste in Blaricum en stel al uw vragen over voeding, leefstijl en bewegen! Neem vandaag nog contact op via het contactformulier op de website. U mag ook altijd bellen naar: 06-50 45 13 02. We nemen zo snel mogelijk contact met u op. Dieetadvisering is voor 3 uur in de basisverzekering opgenomen. Daarna kan een eventuele aanvullende verzekering nog aangesproken worden. Diëtistenpraktijk Het IJtje in Blaricum heeft met alle zorgverzekeraars contracten afgesloten.

Diëtistenpraktijk Het IJtje

Neem vandaag nog contact op​

Bij Diëtistenpraktijk Het IJtje kunt u voor persoonlijk voedingsadvies online terecht maar ook fysiek in Hilversum, Bussum, Eemnes en in Blaricum. Wilt u dat Diëtistenpraktijk Het IJtje gelijk contact met u opneemt?


Bel dan naar 06-50 45 13 02 of vul het contactformulier in.

  Wij streven er naar dat u binnen slechts 4 werkdagen bij ons terecht kunt. Plan vandaag alvast een intakegesprek in, wij helpen u graag!  Kies uw locatie:

  Gezond eten en lekker genieten!

  Diëtistenpraktijk Het IJtje in Blaricum laat u graag zien dat gezond eten ook erg lekker kan zijn. Wij denken graag met u mee en zullen daarbij ook rekening houden met wat u lekker vindt. Zo kunt u uw gezonde leefstijl vaak beter volhouden en blijft het ook op de lange termijn leuk! De diëtiste in Blaricum vindt het ook belangrijk dat u lekker kunt blijven genieten. We schrijven geen dieet voor, maar begeleiden u bij een gezonde leefstijl wat echt bij u past!
  Diëtistenpraktijk Het IJtje in Blaricum is een voorstander van de 80/20 regel, wat betekent dat u 20% van wat u eet kunt besteden aan extraatjes. U mag de 20% helemaal zelf indelen, omdat wij erin geloven dat als u iets eet wat echt heel erg lekker is dat veel meer voldoening geeft.  Daarnaast stimuleren wij u ook om enorm te genieten van het eten. Op deze manier is uw gezonde leefstijl hopelijk ook beter vol te houden!  

  U krijgt bij de diëtiste in Blaricum per consult praktische adviezen.

  Bij Diëtistenpraktijk Het IJtje in Blaricum krijgt u per consult praktische, persoonlijke adviezen die aansluiten bij uw behoefte. De persoonlijke, positieve benadering van de diëtisten bij Diëtistenpraktijk Het IJtje staat voorop. We gaan samen gaan kijken wat een gezonde leefstijl u gaat opleveren. Ook wordt u gecoacht in het volhouden van uw gezonde leefstijl. Op deze manier kunt u vandaag al gezonder worden.

  Zullen we vandaag al beginnen bij de diëtiste in Blaricum?

  Meld u vandaag nog aan en we gaan samen aan de slag om uw gezonde leefstijl te bereiken. Wist u dat Diëtistenpraktijk Het IJtje in Blaricum ook huisbezoeken uitvoert? U kunt bij ons terecht voor emotie-eten, suikerziekte, hoge bloeddruk, maagverkleining, ontlastingsproblemen, darmklachten, ongewenst gewichtsverlies, overgewicht, zwangerschap, kindervoeding en nog veel meer!

  Gezond nieuws!

  Onze blog is een plek waar wij over onze praktijk schrijven of tips voor een gezonde leefstijl plaatsen
  Maak uw Online afspraak
  ×