Diëtiste Baarn

Diëtiste Baarn: voor al uw vragen over voeding, medische klachten en leefstijl!

De diëtiste in Baarn helpt u graag bij al uw vragen over voeding, gezondheid en leefstijl! Heeft u een verhoogd cholesterolgehalte, overgewicht, ondergewicht, prikkelbare darmen, lactose-intolerantie, suikerziekte of een verhoogde bloeddruk? Neem dan vandaag nog contact op met Diëtistenpraktijk Het IJtje en u krijgt zo snel mogelijk een afspraak. Natuurlijk helpen wij u ook met andere diagnoses!

Dietiste Baarn

Diëtiste Baarn: helpt u graag!

De positieve benadering staat bij de diëtiste in Baarn centraal. We kijken goed naar uw hulpvraag en geven ook informatieve over uw ziektebeeld. Samen gaan we kijken op welke manier u uw leefstijl gezonder kan maken. U mag zelf uw tempo bepalen, op deze manier sluiten de adviezen beter aan en kunnen deze ook op de lange termijn vol gehouden worden.

Samen met de diëtiste in Baarn naar een gezonde leefstijl

De diëtiste in Baarn zal niet alleen een volwaardig voedingspatroon nastreven. Er zal ook aandacht besteed worden aan: stress, slapen, ontspanning en beweging! Op deze manier wordt u gehele leefstijl gezonder. Ook zal er aan de hand van een preventieplan besproken worden welke factoren ervoor zorgen dat u uw gezonde leefstijl ook kan volhouden. De diëtiste in Baarn gelooft namelijk dat het ook belangrijk is om gedragsverandering te stimuleren. Wij merken namelijk vaak, dat cliënten vaak wel weten wat een gezonde keuze is, maar het zo moeilijk is om deze te maken en ook om dit voor de lange termijn vol te houden. De diëtiste in Baarn helpt u hier graag bij! We gaan samen kijken wat u ervoor nodig heeft om ook daadwerkelijk de gezonde keuze vaker te gaan maken.

Referentie diëtiste Baarn

Genieten hoort ook bij een gezonde leefstijl

De diëtiste in Baarn vindt het ook belangrijk dat u zo veel mogelijk van alles wat u eet kunt genieten. We hanteren vaak de 80-20 regel. Dit houdt in dat u voor 80% iets voedzaams kiest en dat u 20% overhoudt van snacks. De diëtiste in Baarn vindt het ook belangrijk dat er ook ruimte is voor een extraatje. Op deze manier houdt u uw leefstijl beter vol en weet u dat alles mag, maar met mate! Daarnaast gaat u ook leren om uw eigen keuzes te maken en op deze manier uw leefstijl op uw eigen manier gezonder te maken. Op deze manier krijgt u een leefstijl dat echt bij u past en ook op de lange termijn volgehouden kan worden.

Bent u al enthousiast?

Maak dan vandaag nog een afspraak via het contactformulier op de website. Natuurlijk mag u ook altijd bellen naar: 06-50 45 13 02 (diëtist Pien Braakhuis). Wij helpen u graag bij een gezonde leefstijl. Wist u dat dieetadvisering voor 3 uur in de basisverzekering is opgenomen? Dit zal wel verrekend worden met uw verplichte jaarlijkse eigen risico. Diëtistenpraktijk Het IJtje nabij Baarn heeft contracten met bijna alle zorgverzekeraars. We hopen u te mogen begeleiden in de praktijk!