Dietist Blaricum
Diëtistenpraktijk Het IJtje

VOEDING, LEEFSTIJL EN COACHING

Diëtistenpraktijk Het IJtje

Diëtiste Baarn: voor al uw vragen over voeding, medische klachten en leefstijl!

De diëtiste in Baarn helpt u graag bij al uw vragen over voeding, gezondheid en leefstijl! Heeft u een verhoogd cholesterolgehalte, overgewicht, ondergewicht, Prikkelbare Darm Syndroom, lactose-intolerantie, suikerziekte of een verhoogde bloeddruk? Neem dan vandaag nog contact op met Diëtistenpraktijk Het IJtje en u krijgt zo snel mogelijk een afspraak. Natuurlijk helpen wij u ook met andere diagnoses!

Diëtiste Baarn: helpt u graag!

De positieve benadering staat bij de diëtiste in Baarn centraal. We kijken goed naar uw hulpvraag en geven ook informatie over uw ziektebeeld. Samen gaan we kijken op welke manier we uw leefstijl gezonder kunnen maken. U mag zelf uw tempo bepalen, op deze manier sluiten de adviezen beter aan en kunnen deze ook op de lange termijn vol gehouden worden.

Diëtistenpraktijk Het IJtje

Neem vandaag nog contact op​

Bij Diëtistenpraktijk Het IJtje kunt u voor persoonlijk voedingsadvies online terecht maar ook fysiek in Hilversum, Bussum, Eemnes en in Blaricum. Wilt u dat Diëtistenpraktijk Het IJtje gelijk contact met u opneemt?


Bel dan naar 06-50 45 13 02 of vul het contactformulier in.

  Wij streven er naar dat u binnen slechts 4 werkdagen bij ons terecht kunt. Plan vandaag alvast een intakegesprek in, wij helpen u graag!  Kies uw locatie:

  Samen met de diëtiste in Baarn naar een gezonde leefstijl!

  De diëtiste in Baarn zal niet alleen een volwaardig voedingspatroon nastreven. Er zal ook aandacht besteed worden aan: stress, slaap, ontspanning en beweging! Op deze manier wordt uw gehele leefstijl gezonder. Ook zal er besproken worden hoe u uw gezonde leefstijl ook op de lange termijn kunt volhouden. De diëtiste in Baarn gelooft namelijk dat het belangrijk is om gedragsverandering te stimuleren. Wij merken namelijk vaak, dat cliënten vaak wel weten wat een gezonde keuze is, maar het zo moeilijk is om deze te maken en ook om dit voor de lange termijn vol te houden. De diëtiste in Baarn helpt u hier graag bij! We gaan samen kijken wat u ervoor nodig heeft om ook daadwerkelijk de gezonde keuze vaker te gaan maken.

  Genieten hoort ook bij een gezonde leefstijl!

  De diëtiste in Baarn vindt het ook belangrijk dat u zo veel mogelijk van alles wat u eet kunt genieten. We hanteren vaak de 80-20 regel. Dit houdt in dat u voor 80% iets voedzaams kiest en dat u 20% overhoudt voor snacks. De diëtiste in Baarn vindt het ook belangrijk dat er ruimte is voor een extraatje. Op deze manier houdt u uw leefstijl beter vol en weet u dat alles mag, maar met mate! Daarnaast gaat u ook leren om uw eigen keuzes te maken en op deze manier uw leefstijl op uw eigen manier gezonder te maken. Zo krijgt u een leefstijl dat echt bij u past en ook op de lange termijn volgehouden kan worden.

  Bent u al enthousiast?

  Maak dan vandaag nog een afspraak via het contactformulier op de website. Natuurlijk mag u ook altijd bellen naar: 06-50 45 13 02 (diëtist Pien Braakhuis). Wij helpen u graag bij een gezonde leefstijl. Wist u dat dieetadvisering voor 3 uur in de basisverzekering is opgenomen? Dit zal wel verrekend worden met uw verplichte jaarlijkse eigen risico. Diëtistenpraktijk Het IJtje nabij Baarn heeft contracten met alle zorgverzekeraars. We hopen u te mogen begeleiden in de praktijk!

  Gezond nieuws!

  Onze blog is een plek waar wij over onze praktijk schrijven of tips voor een gezonde leefstijl plaatsen
  Maak uw Online afspraak
  ×