Dietist Kortenhoef
Diëtistenpraktijk Het IJtje

VOEDING, LEEFSTIJL EN COACHING

Diëtistenpraktijk Het IJtje

Diëtist Kortenhoef: Diëtistenpraktijk Het IJtje

Wilt u een afspraak maken bij een diëtist in Kortenhoef die u op een persoonlijke en positieve wijze kan helpen? Hiervoor bent u bij Diëtistenpraktijk Het IJtje aan het juiste adres. Bij ons kunt u terecht voor voedingsadvies en begeleiding naar een gezondere leefstijl. Ongeacht welke klachten u heeft of in welke situatie u zich bevindt: wij staan voor u klaar.

Wij helpen u onder meer bij overgewicht, emotie-eten, ondergewicht, suikerziekte, verhoogd cholesterol en hoge bloeddruk. Ook bieden wij hulp bij lactose-intolerantie, obstipatie/diarree, maag- en leverklachten en bij het Prikkelbare Darm Syndroom. Daarnaast geven wij ook voedingsadvies bij uw zwangerschap. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op via 06-50 45 13 02 of stuur een bericht via ons contactformulier.

Diëtistenpraktijk Het IJtje

Neem vandaag nog contact op​

Bij Diëtistenpraktijk Het IJtje kunt u voor persoonlijk voedingsadvies online terecht maar ook fysiek in Hilversum, Bussum, Eemnes en in Blaricum. Wilt u dat Diëtistenpraktijk Het IJtje gelijk contact met u opneemt?


Bel dan naar 06-50 45 13 02 of vul het contactformulier in.

  Wij streven er naar dat u binnen slechts 4 werkdagen bij ons terecht kunt. Plan vandaag alvast een intakegesprek in, wij helpen u graag!  Kies uw locatie:

  Diëtist Kortenhoef: voedingsadvies op maat.

  Hoe kunnen wij u helpen?

  Bij Diëtistenpraktijk Het IJtje kunt u niet alleen terecht voor een deskundig voedingsadvies, maar helpen wij u ook met het verbeteren van uw leefstijl. Dit doen wij vanuit een positieve benadering. Daarnaast vinden wij het erg belangrijk om te kijken naar wat u wél mag en kan eten. Veel diëten zijn moeilijk te voltooien, omdat er niet genoten mag worden. Is het u gelukt om het dieet voor een bepaalde periode vol te houden, maar kwam daarna de klad erin? Wij bieden u de juiste ondersteuning om uw gezonde leefstijl vol te houden. Bovendien is een gezonde leefstijl veel gemakkelijker vol te houden als het ook echt bij u past!

  Meer informatie of afspraak maken

  Maak een afspraak bij uw diëtiste nabij Kortenhoef voor een intakegesprek via ons telefoonnummer of ons contactformulier. Wilt u liever eerst meer informatie, kijk dan hieronder of neem contact met ons op.

  Waar is Diëtistenpraktijk Het IJtje gevestigd?

  U kunt ons op meerdere locaties in Het Gooi vinden.

  Waarmee kunnen de diëtisten nabij Kortenhoef u helpen?

  Wij zijn gespecialiseerd in eetstoornissen, overgewicht, emotie-eten, ondergewicht, ondervoeding, verhoogd cholesterol en suikerziekte. Daarnaast begeleiden wij ook veel cliënten met diarree/obstipatie, lactose-intolerantie, voeding bij bariatrische chirurgie, darmklachten, Prikkelbare Darm Syndroom en voedingsadvies bij COPD. Tenslotte geven wij ook voedingsadvies aan zwangere vrouwen.

  Worden mijn zorgkosten vergoed?

  Elk jaar wordt er drie uur aan dieetadvisering vergoed vanuit uw basisverzekering. Daarbij dient wel rekening gehouden te worden met uw verplichte jaarlijkse eigen risico. Heeft u een aanvullende verzekering, dan kunt u hier vinden of u meer uren vergoed krijgt. Onze tarieven kunt op deze vergoedingen- en tarievenpagina vinden.

  Gezond nieuws!

  Onze blog is een plek waar wij over onze praktijk schrijven of tips voor een gezonde leefstijl plaatsen
  Maak uw Online afspraak
  ×