Dietist Kerkelanden
Diëtistenpraktijk Het IJtje

VOEDING, LEEFSTIJL EN COACHING

Diëtistenpraktijk Het IJtje

Diëtist Kerkelanden: Diëtistenpraktijk Het IJtje staat voor u klaar

Bent u opzoek naar een diëtist in Kerkelanden? De diëtisten van Diëtistenpraktijk Het IJtje staan voor u klaar. Wij kunnen u begeleiden naar een gezonde leefstijl. Er zal persoonlijk voedings- en leefstijladvies op maat gegeven worden. Wij denken echt met u mee en kijken samen met u hoe u uw leefstijl in uw eigen tempo gezonder kunt maken. Centraal staat daarbij dat het eten leuk en lekker moet blijven en dat u ook kunt blijven genieten. Heeft u een diëtist in Kerkelanden nodig? Neem dan contact op met Diëtistenpraktijk Het IJtje. Bel ons op 06-50 45 13 02 of stuur een bericht via ons contactformulier.

Waar kan de diëtist vlakbij Kerkelanden u bij helpen?

Wij kunnen u onder andere helpen met overgewicht, gezond aankomen, emotie-eten, darmklachten, diabetes, verhoogd cholesterolgehalte, hoge bloeddruk en nog veel meer! Daarnaast begeleiden wij ook veel cliënten bij een gezonde mindset. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat dit helpt uw gezonde leefstijl ook vol te houden. Daarnaast hoeft u zich bij ons niet schuldig te voelen als u een lekkere snack eet. Op deze manier blijft de gezonde leefstijl ook leuk en is het ook op de lange termijn goed vol te houden.

Diëtistenpraktijk Het IJtje

Neem vandaag nog contact op​

Bij Diëtistenpraktijk Het IJtje kunt u voor persoonlijk voedingsadvies online terecht maar ook fysiek in Hilversum, Bussum, Eemnes en in Blaricum. Wilt u dat Diëtistenpraktijk Het IJtje gelijk contact met u opneemt?


Bel dan naar 06-50 45 13 02 of vul het contactformulier in.

  Wij streven er naar dat u binnen slechts 4 werkdagen bij ons terecht kunt. Plan vandaag alvast een intakegesprek in, wij helpen u graag!  Kies uw locatie:

  Diëtist Kerkelanden: Samen naar een gezonde leefstijl!

  Meer informatie of afspraak maken?

  Maak een afspraak bij uw diëtist vlakbij Kerkelanden voor een intakegesprek via ons telefoonnummer: 06-50 45 13 02 of ons contactformulier. Wilt u liever eerst meer informatie, kijk dan hieronder of neem contact met ons op, zodat u kunt beginnen met uw gezonde leefstijl.

  Waarmee kunnen wij u helpen?

  Diëtistenpraktijk Het IJtje vlakbij Kerkelanden heeft onder andere ervaring met eetstoornissen, emotie-eten, ondergewicht, ondervoeding, overgewicht, verhoogd cholesterol, suikerziekte, voedingsadvies bij een zwangerschap, diarree, obstipatie, lactose-intolerantie, voeding bij bariatrische chirurgie, darmklachten, Prikkelbare Darm Syndroom en voedingsadvies bij COPD.

  Worden de consulten vergoed door de zorgverzekeraar?

  Elk jaar wordt er drie uur aan dieetadvisering vergoed vanuit uw basisverzekering. Heeft u een aanvullende verzekering, dan kunt u hier vinden of u meer uren vergoed krijgt. Onze tarieven kunt op deze pagina vinden.

  Waar is de praktijk gevestigd?

  Wij zijn op meerdere locaties in Het Gooi werkzaam. Diëtistenpraktijk Het IJtje is  gevestigd in Naarden-Bussum, Hilversum (vlakbij Kerkelanden) en in Eemnes.

  Gezond nieuws!

  Onze blog is een plek waar wij over onze praktijk schrijven of tips voor een gezonde leefstijl plaatsen
  Maak uw Online afspraak
  ×