Diëtist i.o. Ellen
Diëtistenpraktijk Het IJtje

VOEDING, LEEFSTIJL EN COACHING

Diëtistenpraktijk Het IJtje

Sinds 2019 ben ik mij aan het omscholen tot diëtist. Ik vind voeding en alles wat hiermee te maken heeft interessant. Daarbij ben ik nieuwsgierig naar welke rol voeding en leefstijl (on)bewust speelt in ons leven en onze gezondheid en hoe iedereen hier zijn eigen invulling aan geeft.

Het zoeken naar de juiste balans blijft een uitdaging, zeker nu waarin sociale media en duurzaamheid een belangrijke invloed hebben op de keuzes die we maken. Mijn doel is om mensen te helpen zich bewust te worden van de kracht van voeding en hen te ondersteunen om gezonde keuzes te maken die passen bij hun leefstijl. En wat is ‘gewoon gezond’? Dat is voor iedereen anders. Je leefstijl is uniek, maar door met kleine aanpassingen naar een langdurig gezondere manier van leven te werken, bereik je vaak verrassend resultaat. Gezond eten moet hierbij niet als een verplichting voelen, maar juist een bron van gezelligheid zijn.

Verder ben ik getrouwd en trotse moeder van een puber. Balans vinden is ook voor mij een uitdaging.
Deze vind ik in samen zijn met mijn gezin, koken, sporten en vrijwilligerswerk.

Neem vandaag nog contact op​

Bij Diëtistenpraktijk Het IJtje kunt u voor persoonlijk voedingsadvies online terecht maar ook fysiek in Hilversum, Bussum, Eemnes en in Blaricum. Wilt u dat Diëtistenpraktijk Het IJtje gelijk contact met u opneemt?


Bel dan naar 06-50 45 13 02 of vul het contactformulier in.

  Wij streven er naar dat u binnen slechts 4 werkdagen bij ons terecht kunt. Plan vandaag alvast een intakegesprek in, wij helpen u graag!  Kies uw locatie:

  Gezond nieuws!

  Onze blog is een plek waar wij over onze praktijk schrijven of tips voor een gezonde leefstijl plaatsen
  Maak uw Online afspraak
  ×