Dietist Blaricum
Diëtistenpraktijk Het IJtje

VOEDING, LEEFSTIJL EN COACHING

Diëtistenpraktijk Het IJtje

Diëtist Blaricum: Diëtistenpraktijk Het IJtje staat voor u klaar

Heeft u een diëtist in Blaricum nodig? Bij Diëtistenpraktijk Het IJtje in Blaricum kunt u terecht voor voedingsadvies en begeleiding. Daarnaast begeleiden wij u naar een gezonde leefstijl. Wij bieden onder meer hulp bij overgewicht, emotie-eten, ondergewicht, ondervoeding en bij eetstoornissen. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons op 06-50 45 13 02 of stuur een bericht via ons contactformulier.

Waar kan de diëtist in Blaricum u bij helpen?

Bij Diëtistenpraktijk Het IJtje kunt u niet alleen terecht voor een deskundig voedingsadvies, maar helpen wij u ook met het verbeteren van uw leefstijl. Onze praktijk staat bekend om onze positieve benadering en de wijze waarop wij adviseren. Wij kijken namelijk niet naar wat u niet mag of kunt eten, maar juist naar wat wel kan! Erg veel diëten zijn moeilijk vol te houden vanwege de strikte regels. Bij ons mag u wél genieten van een lekkere snack, zonder dat u zich schuldig hoeft te voelen. Op deze manier is uw gezonde leefstijl veel gemakkelijker vol te houden. Wij helpen u met een zo’n gevarieerd mogelijk voedingspatroon, zodat het goed vol te houden is. Klinkt dit niet goed? Kom dan snel naar de diëtist in Blaricum!

Pien Braakhuis

Neem vandaag nog contact op​

Bij Diëtistenpraktijk Het IJtje kunt u voor persoonlijk voedingsadvies online terecht maar ook fysiek in Hilversum, Bussum, Eemnes en in Blaricum. Wilt u dat Diëtistenpraktijk Het IJtje gelijk contact met u opneemt?


Bel dan naar 06-50 45 13 02 of vul het contactformulier in.

  Wij streven er naar dat u binnen slechts 4 werkdagen bij ons terecht kunt. Plan vandaag alvast een intakegesprek in, wij helpen u graag!  Kies uw locatie:

  Diëtist Blaricum: helpt u bij uw gehele leefstijl.

  Meer informatie of afspraak maken in Blaricum?

  Maak een afspraak bij uw diëtist in Blaricum voor een intakegesprek via ons telefoonnummer: 06-50 45 13 02 of ons contactformulier. Wilt u liever eerst meer informatie, kijk dan hieronder of neem contact met ons op.

  Waarmee kunnen wij u bij helpen?

  Wij zijn gespecialiseerd in eetstoornissen, overgewicht, emotie-eten, ondergewicht, ondervoeding, verhoogd cholesterol, suikerziekte, voedingsadvies bij een zwangerschap, diarree, obstipatie, lactose-intolerantie, maagverkleiningen, darmklachten, Prikkelbare Darm Syndroom en voedingsadvies bij COPD (longaandoeningen).

  Worden mijn zorgkosten vergoed?

  Dit jaar wordt er drie uur aan dieetadvisering vergoed vanuit uw basisverzekering. Heeft u een aanvullende verzekering, dan kunt u hier vinden of u meer uren vergoed krijgt. Onze tarieven kunt op deze pagina vinden.

  Waar is de praktijk gevestigd?

  U kunt ons op meerdere locaties in Het Gooi en op IJburg vinden. Diëtistenpraktijk Het IJtje is werkzaam in Blaricum, Eemnes, Naarden-Bussum, Hilversum, IJburg en op Zeeburgereiland.

  Gezond nieuws!

  Onze blog is een plek waar wij over onze praktijk schrijven of tips voor een gezonde leefstijl plaatsen
  Maak uw Online afspraak
  ×