Dietist Almere
Diëtistenpraktijk Het IJtje

VOEDING, LEEFSTIJL EN COACHING

Diëtistenpraktijk Het IJtje

Diëtist Almere helpt  graag bij een gezonde leefstijl! 

Wilt u graag een diëtist in Almere? Bij Diëtistenpraktijk Het IJtje bent u aan het goede adres. De diëtist in Almere kan u helpen bij een gezonde leefstijl en coacht u ook in het volhouden ervan. U kunt door ons begeleid worden voor o.a. afvallen, aankomen, verhoogd cholesterol gehalte, diabetes, hoge bloeddruk, maagverkleining, emotie-eten, darmklachten en nog veel meer! De positieve benadering bij de diëtist in Almere staat voorop. Er zal goed meegedacht worden en er zal persoonlijk voedingsadvies gegegeven worden. De diëtist in Almere kan u ook helpen bij een gezonde mindset. Bent u al enthousiast geworden? Maak dan vandaag nog een afspraak. Neem dan contact met ons op via: 06-50 45 13 02 of via ons contactformulier.

Waar kan de diëtist in Almere u bij helpen?

Diëtistenpraktijk Het IJtje helpt u niet alleen met het opstellen van een volwaardig voedingspatroon, maar stimuleert ook gedragsverandering. Wij geloven er in dat u het alleen op deze manier ook op de lange termijn volhoudt. De diëtist in Almere vindt dit erg belangrijk. We houden niet van diëten, maar van een gezonde leefstijl wat voor u ook op de lange termijn goed vol te houden is. We zijn daarnaast realistisch wij begrijpen heel goed dat u ook af en toe iets ontzettend lekkers wilt eten. Dit vinden wij erg belangrijk. De diëtist in Almere stimuleert dit en hoopt ook dat u er enorm van kan genieten. Daarna kijken we samen hoe u uw gezonde leefstijl weer kunt oppakken. Tijdens een dieet is het vaak lastig om wat lekkers tussendoor te eten. Dit is dan ook vaak de reden dat een dieet zo lastig is vol te houden. Daarom houdt de diëtist van Almere niet van diëten, maar wordt u gecoacht naar een gezonde leefstijl waarbij u uw eigen doelen mag bepalen! Bij Diëtistenpraktijk Het IJtje wordt u in uw eigen tempo begeleid naar een gezonde leefstijl.

Pien Braakhuis

Neem vandaag nog contact op​

Bij Diëtistenpraktijk Het IJtje kunt u voor persoonlijk voedingsadvies online terecht maar ook fysiek in Hilversum, Bussum, Eemnes en in Blaricum. Wilt u dat Diëtistenpraktijk Het IJtje gelijk contact met u opneemt?


Bel dan naar 06-50 45 13 02 of vul het contactformulier in.

  Wij streven er naar dat u binnen slechts 4 werkdagen bij ons terecht kunt. Plan vandaag alvast een intakegesprek in, wij helpen u graag!  Kies uw locatie:

  Diëtist Almere samen naar een gezonde leefstijl!

  Wilt u bij de diëtist in Almere een afspraak maken?

  Wilt u graag meer informatie ontvangen of wilt u vandaag al starten? Neem dan contact op met de Diëtistenpraktijk  Het IJtje. We vertellen u graag meer over hoe de begeleiding er uit gaat zien. 

  Waar is Diëtistenpraktijk Het IJtje gevestigd?

  Diëtistenpraktijk Het IJtje is op meerdere locaties in Het Gooi te vinden.

  Waarvoor kunt u bij ons terecht?

  Wij zijn gespecialiseerd in eetstoornissen, overgewicht, emotie-eten, ondergewicht, ondervoeding, verhoogd cholesterol, suikerziekte, voedingsadvies bij een zwangerschap, diarree, obstipatie, lactose-intolerantie, voeding bij bariatrische chirurgie, darmklachten, Prikkelbare Darm Syndroom en voedingsadvies bij COPD.

  Worden mijn zorgkosten vergoed?

  Dit jaar wordt er drie uur dieetadvisering vergoed vanuit de basisverzekering. Heeft u een aanvullende verzekering, dan kunt u hier vinden of u meer uren vergoed krijgt. Onze tarieven kunt op deze pagina vinden.

  Gezond nieuws!

  Onze blog is een plek waar wij over onze praktijk schrijven of tips voor een gezonde leefstijl plaatsen
  Maak uw Online afspraak
  ×