Afvallen Hilversum Bij
Diëtistenpraktijk Het IJtje

VOEDING, LEEFSTIJL EN COACHING

Diëtistenpraktijk Het IJtje

Afvallen Hilversum: kom nog lekkerder in uw vel te zitten.

Wilt u graag afvallen in Hilversum, maar lukt dit u niet alleen? Kom dan naar Diëtistenpraktijk Het IJtje en maak uw leefstijl vandaag nog gezonder. We richten ons op wat het afvallen u gaat opleveren, zodat u ook op de lange termijn een mooi resultaat blijft behouden. Zo horen we regelmatig dat cliënten zich energieker, fitter en lekkerder in hun vel zitten als ze afvallen.

We kijken ook hoe u het afvallen in Hilversum goed vol kunt houden. Wat wij vaak merken is dat cliënten wel weten wat een gezonde keuze is, maar dat het zo lastig is om vol te houden. Daarom zullen wij ook kijken waar u van houdt en proberen stap-voor-stap uw leefstijl gezonder te maken, waarbij u het tempo bepaalt. We kijken ook wat u nodig heeft, zodat u uw gezonde leefstijl vol kunt houden. Afvallen in Hilversum gaat op deze manier bij iedereen lukken!

Diëtistenpraktijk Het IJtje

Neem vandaag nog contact op​

Bij Diëtistenpraktijk Het IJtje kunt u voor persoonlijk voedingsadvies online terecht maar ook fysiek in Hilversum, Bussum, Eemnes en in Blaricum. Wilt u dat Diëtistenpraktijk Het IJtje gelijk contact met u opneemt?


Bel dan naar 06-50 45 13 02 of vul het contactformulier in.

  Wij streven er naar dat u binnen slechts 4 werkdagen bij ons terecht kunt. Plan vandaag alvast een intakegesprek in, wij helpen u graag!  Kies uw locatie:

  Afvallen Hilversum: we kijken naar de gehele leefstijl!

  Bij Diëtistenpraktijk Het IJtje in Hilversum wordt niet alleen gestreefd naar een volwaardig eetpatroon, maar wordt er ook aandacht besteed aan eventuele eetgedachtes, ontspanning, stress en slaap.

  Op deze manier wordt de gehele leefstijl gestimuleerd en wordt het afvallen in Hilversum een stuk makkelijker. We streven altijd naar realistische, haalbare doelen, zodat het afvallen in Hilversum een ijtje zal gaan worden.

  De positieve benadering staat bij Diëtistenpraktijk Het IJtje voorop. We zorgen ervoor dat u succeservaringen kunt opdoen en steeds praktische adviezen per keer mee zult krijgen. Zo zal het afvallen in Hilversum u zeker gaan lukken. Ook stimuleren wij gedragsverandering en kijken wij samen met u wat u ervoor nodig heeft om af te vallen.

  Hoe blijft u gemotiveerd?

  Wat wij vaak merken is dat cliënten alleen maar op hun gewicht zijn gefocust. U blijft veel gemotiveerder als uw aandacht gefocust is op hoe energiek u zich gaat voelen en wat een gezonde leefstijl u op de lange termijn gaat opleveren. Op deze manier valt u blijvend af en zorgt u beter voor uzelf. Ook zullen we gaan kijken welke factoren wij samen kunnen doorbreken om een gezonde leefstijl ook op de lange termijn vast te houden.

  Geen dieet, wel een gezonde leefstijl!

  Afvallen in Hilversum gaat lukken, doordat u geen (tijdelijk) dieet krijgt, maar uiteindelijk in uw eigen tempo uw leefstijl gaat verbeteren. Daarbij kijken we vooral naar wat u lekker vindt en proberen we dat gezonder te maken. Op deze manier is het voor u haalbaar en blijft het leuk, want dat vinden wij ook erg belangrijk! Dus geen dieet, maar wel een gezonde leefstijl, dat bij u past en dat op de lange termijn ook vol te houden is! Afvallen in Hilversum doen wij samen, in uw tempo en wat bij u past. Op deze manier houdt u het ook op de lange termijn vol en leuk!
  Neem vandaag nog contact op.

  Bent u enthousiast geworden om uw leefstijl gezonder te maken? Neem dan vandaag nog contact op, zodat wij u hierbij kunnen helpen. U kunt uw gegevens achterlaten via het contactformulier op de website. U kunt natuurlijk ook altijd bellen naar: 06-50 45 13 02. Wij kijken er naar uit om u te mogen begeleiden in de praktijk! Diëtistenpraktijk Het IJtje in Hilversum heeft met alle zorgverzekeraars een contract. Er is 3 uur dieetadvisering in de basisverzekering opgenomen (dit gaat wel eerst van uw eigen risico af). Indien er een aanvullende verzekering afgesloten is, kunt u daarna van deze verzekering gebruik maken.

  Gezond nieuws!

  Onze blog is een plek waar wij over onze praktijk schrijven of tips voor een gezonde leefstijl plaatsen
  Maak uw Online afspraak
  ×