Afvallen Eemnes Bij
Diëtistenpraktijk Het IJtje

VOEDING, LEEFSTIJL EN COACHING

Diëtistenpraktijk Het IJtje

Afvallen in Eemnes: bij Diëtistenpraktijk Het IJtje

Zou u graag willen afvallen in Eemnes en kunt u hier hulp bij gebruiken? Diëtistenpraktijk Het IJtje helpt u graag. Wij zijn onder meer gespecialiseerd in het geven van persoonlijk voedingsadvies, bieden ondersteuning bij emotie-eten en adviseren over gezonde voeding. Bij persoonlijk voedingsadvies kunt u denken aan darmklachten, suikerziekte of lactose-intolerantie. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via: 06-50 45 13 02 voor meer informatie of voor het maken van een intakegesprek.

Afvallen in Eemnes: een gezonde leefstijl.

Ongeacht wat uw situatie is, wij kijken voor u naar een haalbaar en gevarieerd voedingspatroon. Er zijn veel diëten waarbij u in het begin veel afvalt, maar zodra u stopt met het dieet weer aankomt. Dit komt vaak, omdat u na het dieet weer eet wat u lekker vindt. Een dieet kan erg strikt zijn, waardoor het lastig is om het dieet vol te houden. Vaak is er geen ruimte voor een lekker tussendoortje.

Echter werkt het voor veel mensen het beste als zij zichzelf ook eens mogen belonen met hun favoriete snack. Wilt u afvallen in Eemnes met ondersteuning van Diëtistenpraktijk Het IJtje, dan staat naast gewichtsverlies en gezond eten ook het genieten van eten centraal.

Diëtistenpraktijk Het IJtje

Neem vandaag nog contact op​

Bij Diëtistenpraktijk Het IJtje kunt u voor persoonlijk voedingsadvies online terecht maar ook fysiek in Hilversum, Bussum, Eemnes en in Blaricum. Wilt u dat Diëtistenpraktijk Het IJtje gelijk contact met u opneemt?


Bel dan naar 06-50 45 13 02 of vul het contactformulier in.

  Wij streven er naar dat u binnen slechts 4 werkdagen bij ons terecht kunt. Plan vandaag alvast een intakegesprek in, wij helpen u graag!  Kies uw locatie:

  Informatie over de praktijk

  Vooraf geven wij u graag zoveel mogelijk informatie over onze praktijk.

  Wilt u meer informatie of wilt u een afspraak maken voor een intakegesprek? Bel ons gerust via 06-50 45 13 02 of stuur een bericht via onscontactformulier.

  Waar kunnen wij u bij helpen?

  Wij zijn gespecialiseerd in emotie-eten, eetstoornissen, overgewicht, ondergewicht, ondervoeding, suikerziekte, verhoogd cholesterol, verhoogde bloeddruk, voedingsadvies bij zwangerschap, diarree, obstipatie, lactose-intolerantie, voeding bij bariatrische chirurgie, darmklachten, Prikkelbare Darm Syndroom en voedingsadvies bij COPD (longaandoening).

  Waar kan ik de diëtistenpraktijk in Eemnes vinden?

  Diëtistenpraktijk Het IJtje werkt momenteel vanuit een aantal locaties. Onze diëtistenpraktijk is in Eemnes gevestigd in Gezondheidscentrum De Driesten.

  Worden mijn afspraken bij de praktijk vergoed door mijn zorgverzekeraar?

  Dit jaar zit er 3 uur aan dieetadvisering in het basispakket van uw zorgverzekeraar. Let op: dit gaat eerst van uw eigen risico af. Heeft u een aanvullende verzekering, dan kan het zijn dat u bovenop uw basisverzekering een vergoeding krijgt vanuit deze aanvullende verzekering. U kunt hier zien of uw zorgverzekeraar een aanvullende vergoeding biedt bij dieetadvisering. Onze tarieven kunt u hier vinden.

  Gezond nieuws!

  Onze blog is een plek waar wij over onze praktijk schrijven of tips voor een gezonde leefstijl plaatsen
  Maak uw Online afspraak
  ×