06-50 45 13 02 info@dietisthetijtje.nl

Afvallen Eemnes bij Diëtistenpraktijk Het IJtje

VOEDING, LEEFSTIJL EN COACHING

Diëtistenpraktijk Het IJtje

Afvallen in Eemnes: bij Diëtistenpraktijk Het IJtje

Zou u graag willen afvallen in Eemnes en kunt u hier hulp bij gebruiken? Diëtistenpraktijk Het IJtje helpt u graag. Wij zijn onder meer gespecialiseerd in het geven van persoonlijk voedingsadvies, bieden ondersteuning bij emotie-eten en adviseren over gezonde voeding. Bij persoonlijk voedingsadvies kunt u denken aan darmklachten, suikerziekte of lactose-intolerantie. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via: 06-50 45 13 02 voor meer informatie of voor het maken van een intakegesprek.

Afvallen in Eemnes: een gezonde leefstijl.

Ongeacht wat uw situatie is, wij kijken voor u naar een haalbaar en gevarieerd voedingspatroon. Er zijn veel diëten waarbij u in het begin veel afvalt, maar zodra u stopt met het dieet weer aankomt. Dit komt vaak, omdat u na het dieet weer eet wat u lekker vindt. Een dieet kan erg strikt zijn, waardoor het lastig is om het dieet vol te houden. Vaak is er geen ruimte voor een lekker tussendoortje.

Echter werkt het voor veel mensen het beste als zij zichzelf ook eens mogen belonen met hun favoriete snack. Wilt u afvallen in Eemnes met ondersteuning van Diëtistenpraktijk Het IJtje, dan staat naast gewichtsverlies en gezond eten ook het genieten van eten centraal.

Diëtist Bussum de leefstijlcoach en diëtist in Naarden Bussum

Neem vandaag nog contact op!

Bij Diëtistenpraktijk Het IJtje kunt u voor persoonlijk voedingsadvies terecht in Hilversum, Bussum en in Eemnes.
Wilt u dat Diëtistenpraktijk Het IJtje gelijk contact met u opneemt?
Bel dan naar 06-50 45 13 02 of vul het contactformulier in.

Informatie over de praktijk

Vooraf geven wij u graag zoveel mogelijk informatie over onze praktijk.

Wilt u meer informatie of wilt u een afspraak maken voor een intakegesprek? Bel ons gerust via 06-50 45 13 02 of stuur een bericht via ons contactformulier.

Waar kunnen wij u bij helpen?

Wij zijn gespecialiseerd in emotie-eten, eetstoornissen, overgewicht, ondergewicht, ondervoeding, suikerziekte, verhoogd cholesterol, verhoogde bloeddruk, voedingsadvies bij zwangerschap, diarree, obstipatie, lactose-intolerantie, voeding bij bariatrische chirurgie, darmklachten, Prikkelbare Darm Syndroom en voedingsadvies bij COPD (longaandoening).

Waar kan ik de diëtistenpraktijk in Eemnes vinden?

Diëtistenpraktijk Het IJtje werkt momenteel vanuit een aantal locaties. Onze diëtistenpraktijk is in Eemnes gevestigd in Gezondheidscentrum De Driesten.

Worden mijn afspraken bij de praktijk vergoed door mijn zorgverzekeraar?

Dit jaar zit er 3 uur aan dieetadvisering in het basispakket van uw zorgverzekeraar. Let op: dit gaat eerst van uw eigen risico af. Heeft u een aanvullende verzekering, dan kan het zijn dat u bovenop uw basisverzekering een vergoeding krijgt vanuit deze aanvullende verzekering. U kunt hier zien of uw zorgverzekeraar een aanvullende vergoeding biedt bij dieetadvisering. Onze tarieven kunt u hier vinden.

Afvallen Eemnes
Gezond nieuws!
Onze blog is een plek waar wij over onze praktijk schrijven of tips voor een gezonde leefstijl plaatsen

Gezondheidscentrum
Vaartweg in Hilversum

Diëtiste Hilversum Vaartweg

Vaartweg 163-c
1217 SP Hilversum
tel: 06-50 45 13 02
info@dietisthetijtje.nl

Deltazijde 10-v
1261 TA Blaricum

tel: 06-50 45 13 02
info@dietisthetijtje.nl

Erich Salomonstraat 326
1087 GZ IJburg

tel: 06-50 45 13 02
info@dietisthetijtje.nl

John Blankensteinstraat 1-a
1095 MB Zeeburgereiland

tel: 06-50 45 13 02
info@dietisthetijtje.nl