Afvallen Bussum Bij
Diëtistenpraktijk Het IJtje

VOEDING, LEEFSTIJL EN COACHING

Diëtistenpraktijk Het IJtje

Afvallen Bussum: ga vandaag nog aan de slag!

Heeft u hulp nodig bij het afvallen in Bussum en heeft u al meerdere pogingen/diëten geprobeerd, maar lukt dit maar niet? Neem dan nu contact op met Diëtistenpraktijk Het IJtje in Naarden-Bussum en samen kijken we hoe u uw gezonde leefstijl kunt bereiken!

Afvallen door (denk)patronen en routines te veranderen

Bij Diëtistenpraktijk Het IJtje in Naarden-Bussum kijken we welke (denk)patronen en routines ervoor zorgen dat u uw gezonde leefstijl niet kan behouden. Zo merk ik vaak in de praktijk dat cliënten een aantal kilo’s willen afvallen. Samen kijken we naar een lange termijn doel, waarbij we bespreken wat het afvallen u daadwerkelijk gaat opleveren. Misschien wilt u wel afvallen om lekkerder in uw vel te zitten of om u fitter te voelen? Het kan ook zijn dat u graag wilt afvallen om bijvoorbeeld suikerziekte of een verhoogde bloeddruk/cholesterol te voorkomen.

Bij Diëtistenpraktijk Het IJtje in Naarden-Bussum valt u af, doordat we ook kijken naar de lange termijndoelen, want als we ons alleen richten op het afvallen is het doel weg als u bent afgevallen. Doordat we ons ook richten op de lange termijn is het gewichtsverlies ook blijvend.

Diëtistenpraktijk Het IJtje

Neem vandaag nog contact op​

Bij Diëtistenpraktijk Het IJtje kunt u voor persoonlijk voedingsadvies online terecht maar ook fysiek in Hilversum, Bussum, Eemnes en in Blaricum. Wilt u dat Diëtistenpraktijk Het IJtje gelijk contact met u opneemt?


Bel dan naar 06-50 45 13 02 of vul het contactformulier in.

  Wij streven er naar dat u binnen slechts 4 werkdagen bij ons terecht kunt. Plan vandaag alvast een intakegesprek in, wij helpen u graag!  Kies uw locatie:

  Afvallen in kleine stappen, met blijvend resultaat!

  Bij Diëtistenpraktijk het IJtje wordt u gecoacht in het stap-voor-stap doorbreken van uw (gedachte)patronen en routines, zodat u dit ook op de lange termijn volhoudt.

  Wij denken graag met u mee hoe u vandaag al een stuk gezonder kunt worden. Daarnaast zullen we ons richten op wat u graag eet en gaan we kijken hoe we dat gezonder kunnen maken. Bovendien laten wij u graag zien dat gezond eten ook lekker kan zijn!

  Klik hier om uw BMI te berekenen.

  Wilt u dat Diëtistenpraktijk Het IJtje in Naarden-Bussum meteen contact met u opneemt?

  Laat dan vandaag nog een bericht achter of bel naar 06-50 45 13 02. Tenslotte is er bij Diëtistenpraktijk Het IJtje ook een huisbezoek mogelijk!

  Gezond nieuws!

  Onze blog is een plek waar wij over onze praktijk schrijven of tips voor een gezonde leefstijl plaatsen
  Maak uw Online afspraak
  ×