Diëtiste Hilversum: op naar een gezonder leven

Bij de diëtiste in Hilversum kunt u terecht met uiteenlopende gezondheidsproblemen en vragen over gezonde voeding. Als expert op het gebied van voedingsadvies in Hilversum kan ik u helpen wanneer u overgewicht opgebouwd heeft door emotie-eten, door een aandoening of bijvoorbeeld door een ongezond eetpatroon dat u te lang vastgehouden heeft. Bij Diëtistenpraktijk Het IJtje nabij Hilversum geef ik persoonlijk advies en kijken we altijd naar uw situatie en wensen. Maar ik kijk vooral hoe ik u zo snel mogelijk weer lekker in uw vel krijg, zodat gezond leven de nieuwe standaard wordt.

Maak een afspraak

Gezonde voeding Hilversum

Samen met de diëtiste in Hilversum een nieuwe levensstijl oppakken

Heeft u onlangs te horen gekregen dat u een te hoog cholesterol heeft? Speelt overgewicht al langer een te grote rol, maar vindt u het lastig om uw leefstijl te veranderen? Problemen met gewicht, voeding en aandoeningen zijn niet nieuw. De kans is groot dat u hier ook al langer mee loopt, maar dat u in het verleden geen passende oplossing heeft kunnen vinden.

In dat geval is de diëtiste in Hilversum de juiste persoon voor u. Ik ga u namelijk niet vertellen wat u allemaal niet mag en wat u verkeerd doet. Ik draai het om. Samen met u kijk ik naar manieren om het gezondere leven makkelijker en leuker te maken. Deze oplossingsgerichte aanpak zorgt ervoor dat mijn cliënten meer motivatie hebben en daardoor vaker en meer succes hebben.

Referentie Dietiste Hilversum

Met welke problemen kunt u bij de diëtiste in Hilversum terecht?

Als diëtiste in Hilversum, leefstijlcoach en expert op het gebied van eten en het menselijk lichaam, kan ik u ondersteunen met uiteenlopende problemen en de moeilijkste vragen over voedsel beantwoorden. U kunt bij mij terecht wanneer u voedingsadvies nodig heeft voor (kleine) kinderen, u een emotionele eter bent, bij problemen met overgewicht en nog veel meer!

Wilt u zich weer fitter en energieker worden? Wilt u daarnaast uw leefstijl in uw eigen tempo gezonder maken? Dan heet ik u van harte welkom bij Diëtistenpraktijk Het IJtje, waar ik als diëtiste in Hilversum graag samen met u aan de slag ga.

Zullen we vandaag al beginnen?

Wilt u nu de juiste stappen zetten in de richting van een gezonde leefstijl? Neem dan vandaag nog contact met mij op, zodat het lastigste onderdeel alvast achter de rug is. U neemt gemakkelijk contact met mij op via het contactformulier op de website, maar u kunt ook direct bellen naar 06 50 45 13 02 voor persoonlijk contact. Diëtistenpraktijk Het IJtje in Hilversum heeft contracten met de meeste zorgverzekeraars. Uw zorgverzekeraar kan u meer vertellen over de dekkingen van mijn behandelingen.