Dietist Hilversum
Diëtistenpraktijk Het IJtje

VOEDING, LEEFSTIJL EN COACHING

Diëtistenpraktijk Het IJtje

Bij de diëtiste in Hilversum kunt u terecht met uiteenlopende gezondheidsproblemen en vragen over gezonde voeding.

Als expert op het gebied van voedingsadvies in Hilversum kunnen wij u helpen om uw gezonde leefstijl ook op de lange termijn te blijven volhouden. Bij Diëtistenpraktijk Het IJtje in Hilversum geven wij u persoonlijk voedings- en leefstijladvies en kijken we altijd samen naar uw situatie en wensen. We kijken ook hoe u nog lekkerder in uw vel komt te zitten, zodat gezond leven de nieuwe standaard wordt. U kunt contact met ons opnemen via 06-50 45 13 02 of via ons contactformulier.

Pien Braakhuis

Neem vandaag nog contact op​

Bij Diëtistenpraktijk Het IJtje kunt u voor persoonlijk voedingsadvies online terecht maar ook fysiek in Hilversum, Bussum, Eemnes en in Blaricum. Wilt u dat Diëtistenpraktijk Het IJtje gelijk contact met u opneemt?


Bel dan naar 06-50 45 13 02 of vul het contactformulier in.

  Wij streven er naar dat u binnen slechts 4 werkdagen bij ons terecht kunt. Plan vandaag alvast een intakegesprek in, wij helpen u graag!  Kies uw locatie:

  Samen met de diëtiste in Hilversum een nieuwe leefstijl oppakken

  De positieve benadering staat bij de diëtiste in Hilversum voorop!

  Heeft u onlangs te horen gekregen dat u een te hoog cholesterol heeft? Speelt overgewicht al langer een te grote rol, maar vindt u het lastig om uw leefstijl te veranderen? Problemen met gewicht, voeding en aandoeningen zijn niet nieuw. De kans is groot dat u hier ook al langer mee loopt, maar dat u in het verleden geen passende oplossing heeft kunnen vinden.

  In dat geval is de diëtiste in Hilversum de juiste persoon voor u. Wij gaan u namelijk niet vertellen wat u allemaal niet mag en wat u verkeerd doet. Wij draaien het om. Samen met u kijken we naar manieren om het gezondere leven makkelijker en leuker te maken. Deze oplossingsgerichte aanpak zorgt ervoor dat mijn cliënten meer motivatie hebben en daardoor vaker en meer succes hebben.

  Met welke problemen kunt u bij de diëtiste in Hilversum terecht?

  Als diëtiste in Hilversum, leefstijlcoach en expert op het gebied van eten en het menselijk lichaam, kunnen wij u ondersteunen met uiteenlopende problemen en de moeilijkste vragen over voedsel beantwoorden. U kunt bij ons terecht wanneer u voedingsadvies nodig heeft voor (kleine) kinderen, u een emotionele eter bent, bij problemen met overgewicht en nog veel meer!

  Wilt u zich weer fitter en energieker worden? Wilt u daarnaast uw leefstijl in uw eigen tempo gezonder maken? Dan heet ik u van harte welkom bij Diëtistenpraktijk Het IJtje, waar wij als diëtisten werkzaam in Hilversum graag samen met u aan de slag gaan.

  Zullen we vandaag al beginnen?

  Wilt u nu de juiste stappen zetten in de richting van een gezonde leefstijl? Neem dan vandaag nog contact met ons op, zodat het lastigste onderdeel alvast achter de rug is. U neemt gemakkelijk contact met ons op via het contactformulier op de website, maar u kunt ook direct bellen naar 06 50 45 13 02 voor persoonlijk contact. Diëtistenpraktijk Het IJtje in Hilversum heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Uw zorgverzekeraar kan u meer vertellen over de dekkingen van onze behandelingen.

  Gezond nieuws!

  Onze blog is een plek waar wij over onze praktijk schrijven of tips voor een gezonde leefstijl plaatsen
  Maak uw Online afspraak
  ×