Dietist Blaricum
Diëtistenpraktijk Het IJtje

VOEDING, LEEFSTIJL EN COACHING

Diëtistenpraktijk Het IJtje

Diëtist Laren: Diëtistenpraktijk Het IJtje helpt u graag!

Bent u op zoek naar een diëtist in Laren? Diëtistenpraktijk Het IJtje kan u helpen met voedingsadvies én helpt u met het creëren van een gezonde leefstijl. U kunt bij ons terecht wanneer u overwicht of ondergewicht heeft, maar ook voor begeleiding bij emotie-eten, eetstoornissen en nog veel meer! Wilt u een afspraak maken voor een intakegesprek? Neem dan contact met ons op via: 06-50 45 13 02 of via ons contactformulier.

Waarvoor kunt u terecht bij uw diëtist in Laren?

Diëtistenpraktijk Het IJtje helpt u niet alleen met het opstellen van een volwaardig voedingspatroon, maar helpt u graag met het ontwikkelen van een gezonde leefstijl. Dit doen we op een positieve en enthousiaste manier. Bij het bespreken van uw voedingspatroon kijken we niet naar wat u niet mag, maar wat u wel kan eten. U mag namelijk wél genieten van tussendoortjes of een kleine snack. Veel diëten bieden geen ruimte voor een versnapering. Om die reden is een dieet vaak lastig vol te houden. Bij Diëtistenpraktijk Het IJtje helpen wij u met een zo’n gevarieerd en gezond voedingspatroon en leefstijl.

Diëtistenpraktijk Het IJtje

Neem vandaag nog contact op​

Bij Diëtistenpraktijk Het IJtje kunt u voor persoonlijk voedingsadvies online terecht maar ook fysiek in Hilversum, Bussum, Eemnes en in Blaricum. Wilt u dat Diëtistenpraktijk Het IJtje gelijk contact met u opneemt?


Bel dan naar 06-50 45 13 02 of vul het contactformulier in.

  Wij streven er naar dat u binnen slechts 4 werkdagen bij ons terecht kunt. Plan vandaag alvast een intakegesprek in, wij helpen u graag!  Kies uw locatie:

  Diëtist Laren: samen uw doelen bereiken.

  Meer informatie of afspraak maken?

  Wilt u een afspraak maken voor een intakegesprek of wilt u meer informatie over onze diëtistenpraktijk in Laren? Neem contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

  Waar is Diëtistenpraktijk Het IJtje gevestigd?

  Diëtistenpraktijk Het IJtje is op meerdere locaties in Het Gooi te vinden.

  Waarvoor kunt u bij ons terecht?

  Wij zijn gespecialiseerd in eetstoornissen, overgewicht, emotie-eten, ondergewicht, ondervoeding, verhoogd cholesterol, suikerziekte, voedingsadvies bij een zwangerschap, diarree, obstipatie, lactose-intolerantie, voeding bij bariatrische chirurgie, darmklachten, Prikkelbare Darm Syndroom en voedingsadvies bij COPD.

  Worden mijn zorgkosten vergoed?

  Dit jaar wordt er drie uur dieetadvisering vergoed vanuit de basisverzekering. Heeft u een aanvullende verzekering, dan kunt u hier vinden of u meer uren vergoed krijgt. Onze tarieven kunt op deze pagina vinden.

  Gezond nieuws!

  Onze blog is een plek waar wij over onze praktijk schrijven of tips voor een gezonde leefstijl plaatsen
  Maak uw Online afspraak
  ×