Afvallen Laren Bij
Diëtistenpraktijk Het IJtje

VOEDING, LEEFSTIJL EN COACHING

Diëtistenpraktijk Het IJtje

Afvallen Laren: ga vandaag nog aan de slag!

Zou u graag willen afvallen in Laren en kunt u hier hulp bij gebruiken? Diëtistenpraktijk Het IJtje helpt u graag. Wij zijn onder meer gespecialiseerd in het geven van persoonlijk voedingsadvies, bieden ondersteuning bij emotie-eten en adviseren over gezonde voeding. Bij persoonlijk dieetadvies kunt u denken aan kindervoeding, suikerziekte of lactose-intolerantie. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een intakegesprek.

Pien Braakhuis

Neem vandaag nog contact op​

Bij Diëtistenpraktijk Het IJtje kunt u voor persoonlijk voedingsadvies online terecht maar ook fysiek in Hilversum, Bussum, Eemnes en in Blaricum. Wilt u dat Diëtistenpraktijk Het IJtje gelijk contact met u opneemt?


Bel dan naar 06-50 45 13 02 of vul het contactformulier in.

  Wij streven er naar dat u binnen slechts 4 werkdagen bij ons terecht kunt. Plan vandaag alvast een intakegesprek in, wij helpen u graag!  Kies uw locatie:

  Afvallen in Laren met Diëtistenpraktijk Het IJtje

  Wilt u graag afvallen?

  Ongeacht wat uw situatie is, wij kijken voor u naar een persoonlijk en haalbaar voedingsadvies. Er zijn veel diëten waarbij u in het begin veel afvalt, maar zodra u stopt met het dieet weer aankomt. Dit gebeurt vaak, doordat u na het dieet weer eet wat u lekker vindt. Een dieet kan erg strikt zijn, waardoor het lastig is om het dieet vol te houden. Vaak is er geen ruimte voor een lekker tussendoortje.
  Echter werkt het voor veel mensen het beste als zij zichzelf ook eens mogen belonen met hun favoriete snack. Wilt u afvallen in Laren met ondersteuning van Diëtistenpraktijk Het IJtje, dan staat naast gewichtsverlies en gezond eten ook het genieten van eten centraal.

  Waar kunnen wij u precies bij helpen?

  Wij zijn gespecialiseerd in emotie-eten, eetstoornissen, overgewicht, ondergewicht, ondervoeding, suikerziekte, verhoogd cholesterol, verhoogde bloeddruk, voedingsadvies bij zwangerschap, diarree, obstipatie, lactose-intolerantie, voeding bij bariatrische chirurgie, darmklachten, Prikkelbare Darm Syndroom en voedingsadvies bij COPD.

  Informatie over de praktijk

  Vooraf geven wij u graag zoveel mogelijk informatie over onze praktijk. Wilt u meer informatie of wilt u een afspraak maken voor een intakegesprek? Bel ons gerust via 06-50 45 13 02 of stuur een bericht via ons contactformulier.

  Waar kan ik de praktijk vinden?

  Diëtistenpraktijk Het IJtje werkt momenteel vanuit een aantal locaties in Het Gooi, waaronder in de buurt van Laren.

  Gezond nieuws!

  Onze blog is een plek waar wij over onze praktijk schrijven of tips voor een gezonde leefstijl plaatsen
  Maak uw Online afspraak
  ×