Afvallen Laren

Zou u graag willen afvallen in Laren en kunt u hier hulp bij gebruiken? Diëtistenpraktijk Het IJtje helpt u graag. Wij zijn onder meer gespecialiseerd in het geven van persoonlijk dieetadvies, bieden ondersteuning bij emotie-eten en adviseren over gezonde voeding. Bij persoonlijk dieetadvies kunt u denken aan sportvoeding, suikerziekte of lactose intolerantie. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een intakegesprek.

Afvallen in Laren met Diëtistenpraktijk het IJtje

Ongeacht wat uw situatie is, wij kijken voor u naar een haalbaar en gevarieerd dieet. Er zijn veel diëten waarbij u in het begin veel afvalt, maar zodra u stopt met het dieet weer aankomt. Dit komt vaak omdat u na het dieet weer eet wat u lekker vindt. Een dieet kan erg strikt zijn, waardoor het lastig is om het dieet vol te houden. Vaak is er geen ruimte voor een lekker tussendoortje.

Echter werkt het voor veel mensen het beste als zij zichzelf ook eens mogen belonen met hun favoriete snack. Wilt u afvallen in Laren met ondersteuning van Diëtistenpraktijk Het IJtje, dan staat naast gewichtsverlies en gezond eten ook het genieten van eten centraal.

Afvallen Laren referentie

Informatie over de praktijk

Vooraf geven wij u graag zoveel mogelijk informatie over onze praktijk. Wilt u meer informatie of wilt u een afspraak maken voor een intakegesprek? Bel ons gerust via 06-50 45 13 02 of stuur een bericht via ons contactformulier.

·       Waar kunnen jullie mij precies bij helpen?

Wij zijn gespecialiseerd in emotie-eten, eetstoornissen, overgewicht, ondergewicht, ondervoeding, suikerziekte, verhoogd cholesterol, verhoogde bloeddruk, voedingsadvies bij zwangerschap, sportvoeding, diarree, obstipatie, lactose intolerantie, voeding bij bariatrische chirurgie, darmklachten, prikkelbaar darm syndroom en voedingsadvies bij COPD.

·       Waar kan ik de praktijk vinden?

Diëtistenpraktijk Het IJtje werkt momenteel vanuit een aantal locaties, waaronder in de buurt van Laren. Hieronder kunt u de dichtstbijzijnde praktijklocaties vinden.

  • Worden mijn afspraken bij de praktijk vergoed door mijn zorgverzekeraar?

In 2020 zit er 3 uur aan dieetadvisering in het basispakket van uw zorgverzekeraar. Let op: dit gaat eerst van uw eigen risico af. Heeft een aanvullende verzekering, dan kan het zijn dat u bovenop uw basisverzekering een vergoeding krijgt vanuit deze aanvullende verzekering. U kunt hier zien of uw zorgverzekeraar een aanvullende vergoeding biedt bij dieetadvisering. Onze tarieven kunt u hier vinden.