Huisarts Blaricum
Diëtistenpraktijk Het IJtje

VOEDING, LEEFSTIJL EN COACHING

Diëtistenpraktijk Het IJtje

Heeft u hulp nodig om in Huizen af te vallen?

Dan bent u bij Diëtistenpraktijk Het IJtje in de buurt van Huizen bij het juiste adres! Wij helpen u graag, door uw gehele leefstijl in uw eigen tempo gezonder te maken. Daarbij richten wij ons niet alleen op een gezond voedingspatroon, maar wordt er ook gekeken naar beweging, ontspanning, stress en slaap. Op deze manier wordt uw gehele leefstijl gezonder gemaakt!
We gaan samen kijken welke factoren uw huidige leefstijl in stand houden, zodat we stap-voor-stap uw leefstijl gezonder kunnen gaan maken. We richten ons op wat een gezonde leefstijl u op de lange termijn gaat opleveren. Op deze manier blijft u gemotiveerd en kunt u elke keer succeservaringen opdoen.

Afvallen in Huizen gaat het beste als we ook kijken hoe we uw mindset een stuk gezonder krijgen. We zullen daarnaast per keer haalbare doelen stellen die ook goed in de praktijk voor u zijn uit te voeren. Op deze manier blijft het leuk en kunt u genieten van uw gezonde leefstijl! Hierdoor kunt u in Huizen gaan afvallen en zal u zich veel energieker, actiever en fitter voelen!

Diëtistenpraktijk Het IJtje

Neem vandaag nog contact op​

Bij Diëtistenpraktijk Het IJtje kunt u voor persoonlijk voedingsadvies online terecht maar ook fysiek in Hilversum, Bussum, Eemnes en in Blaricum. Wilt u dat Diëtistenpraktijk Het IJtje gelijk contact met u opneemt?


Bel dan naar 06-50 45 13 02 of vul het contactformulier in.

  Wij streven er naar dat u binnen slechts 4 werkdagen bij ons terecht kunt. Plan vandaag alvast een intakegesprek in, wij helpen u graag!  Kies uw locatie:

  Afvallen Huizen met blijvend resultaat!

  Afvallen in Huizen ga vandaag nog aan de slag

  We kijken bij Diëtistenpraktijk Het IJtje vlakbij Huizen vooral wat uw wensen en behoeften zijn. We sluiten zo goed mogelijk aan bij uw hulpvraag, zodat de leefstijl ook echt goed bij u past. Daardoor is het afvallen in Huizen ook echt mogelijk! U krijgt geen streng dieet, maar een leefstijl dat op de lange termijn ook goed is vol te houden. Op deze manier blijft het leuk en kunt u lekker blijven genieten.

  Afvallen in Huizen door uw gedachtes te veranderen!

  Wat wij vaak merken in de praktijk is dat cliënten een bepaald gewicht nastreven. Wij kijken ook wat dat gewicht u gaat opleveren. Als we ons alleen maar focussen op uw gewicht, dan is uw doel weg wanneer dat gewicht behaald is. We richten ons ook op wat afvallen in Huizen u nog meer gaat opleveren. Bijvoorbeeld meer energie, beter voor uw gewrichten en ziektes voorkomen. Op deze manier kunt u vandaag al aan uw gezonde leefstijl beginnen en blijft u ook op de lange termijn gemotiveerd!

  Heeft u al zin om aan de slag te gaan?

  Wij ook! Wij helpen u graag met het gezonder maken van uw leefstijl. Bij Diëtistenpraktijk Het IJtje vlakbij Huizen denken wij graag met u mee. We zullen samen uw leefstijl gezonder maken, waarbij u het tempo mag bepalen. Neem vandaag nog contact op om meteen te kunnen beginnen. Dit kunt u doen door het contactformulier op de website in te vullen of door contact op te nemen via: 06-50 45 13 02. Wij kijken er naar uit om u te mogen begeleiden in de praktijk! Wist u dat dieetadvisering voor 3 uur door de basisverzekering wordt vergoed? Dit gaat wel altijd eerst van uw eigen risico af. Daarnaast kan ook de aanvullende verzekering aangesproken worden indien dit voor u van toepassing is. U mag ons natuurlijk altijd benaderen als u hier vragen over heeft.

  Gezond nieuws!

  Onze blog is een plek waar wij over onze praktijk schrijven of tips voor een gezonde leefstijl plaatsen
  Maak uw Online afspraak
  ×