Afvallen Baarn Bij
Diëtistenpraktijk Het IJtje

VOEDING, LEEFSTIJL EN COACHING

Diëtistenpraktijk Het IJtje

Afvallen Baarn: krijg weer meer energie!

Wilt u graag afvallen in Baarn, wat meer energie ervaren en naar een gezonde leefstijl begeleid worden? De

diëtisten van Diëtistenpraktijk Het IJtje helpen u graag! Bij Diëtistenpraktijk Het IJtje wordt naast het voedingspatroon, de gehele leefstijl in uw eigen tempo gezonder gemaakt. De diëtisten richten zich op gedragsverandering, waardoor u uw gezonde leefstijl ook vol kunt houden.

Bij Diëtistenpraktijk Het IJtje nabij Baarn kunt u afvallen, doordat er gestreefd zal worden naar haalbare doelen. De diëtisten zullen samen met u gaan kijken wat op dit moment haalbaar is en waar u van houdt. Op deze manier krijgt u geen tijdelijk dieet, maar wordt u naar een gezonde leefstijl begeleid wat bij u past en u ook op de lange termijn vol kunt houden!

Pien Braakhuis

Neem vandaag nog contact op​

Bij Diëtistenpraktijk Het IJtje kunt u voor persoonlijk voedingsadvies online terecht maar ook fysiek in Hilversum, Bussum, Eemnes en in Blaricum. Wilt u dat Diëtistenpraktijk Het IJtje gelijk contact met u opneemt?


Bel dan naar 06-50 45 13 02 of vul het contactformulier in.

  Wij streven er naar dat u binnen slechts 4 werkdagen bij ons terecht kunt. Plan vandaag alvast een intakegesprek in, wij helpen u graag!  Kies uw locatie:

  Klinkt dat niet goed?

  De positieve benadering van Diëtistenpraktijk Het IJtje staat voorop.

  Er zal samen gekeken worden wat een gezonde leefstijl u op de lange termijn zal gaan opleveren. Als u afvalt dan heeft dit positieve effecten op uw bloedsuiker, bloeddruk en cholesterol. Daarnaast is een gezond gewicht natuurlijk ook altijd veel beter voor uw gewrichten. Ook zal u waarschijnlijk meer energie ervaren en uw stemming kan er ook door verbeterd worden!

  Samen naar een gezonde leefstijl!

  De diëtisten van Diëtistenpraktijk Het IJtje nabij Baarn laten u graag zien dat gezond eten ook heel erg lekker kan zijn! Er zal met u meegedacht worden, waarbij u bepaalt waar u aan toe bent. Er zal gekeken worden waar u van houdt en wat voor u op dit moment haalbaar is. Op deze manier wordt de gehele leefstijl in uw eigen tempo gezonder gemaakt. Per keer krijgt u praktische, haalbare tips mee die in de praktijk ook uit te voeren zijn. Ook zal er gekeken worden op welke manier u meer zou kunnen bewegen. Wist u dat u op deze manier meer spiermassa krijgt en dat spiermassa meer energie verbruikt dan vet?

  Afvallen Baarn: gaan we vandaag nog beginnen?

  De diëtisten van Diëtistenpraktijk Het IJtje helpen u graag! U krijgt advies op maat en wordt ook gecoacht in het volhouden. Afvallen in Baarn was nog nooit zo gemakkelijk. Neem vandaag nog contact op via het contactformulier op de website. U mag ook altijd bellen naar:
  06-50 45 13 02. Dieetadvisering is voor 3 uur opgenomen in de basisverzekering. Dit gaat wel altijd van uw jaarlijkse verplichte eigen risico af. Eventueel kan de aanvullende verzekering ook aangesproken worden, indien u dit afgesloten heeft.

  Gezond nieuws!

  Onze blog is een plek waar wij over onze praktijk schrijven of tips voor een gezonde leefstijl plaatsen
  Maak uw Online afspraak
  ×