06-50 45 13 02 info@dietisthetijtje.nl

Afvallen Baarn bij
Diëtistenpraktijk Het IJtje

VOEDING, LEEFSTIJL EN COACHING

Diëtistenpraktijk Het IJtje

Afvallen Baarn: krijg weer meer energie!

Wilt u graag afvallen in Baarn, wat meer energie ervaren en naar een gezonde leefstijl begeleid worden? De

diëtisten van Diëtistenpraktijk Het IJtje helpen u graag! Bij Diëtistenpraktijk Het IJtje wordt naast het voedingspatroon, de gehele leefstijl in uw eigen tempo gezonder gemaakt. De diëtisten richten zich op gedragsverandering, waardoor u uw gezonde leefstijl ook vol kunt houden.

Bij Diëtistenpraktijk Het IJtje nabij Baarn kunt u afvallen, doordat er gestreefd zal worden naar haalbare doelen. De diëtisten zullen samen met u gaan kijken wat op dit moment haalbaar is en waar u van houdt. Op deze manier krijgt u geen tijdelijk dieet, maar wordt u naar een gezonde leefstijl begeleid wat bij u past en u ook op de lange termijn vol kunt houden!

Diëtist Bussum de leefstijlcoach en diëtist in Naarden Bussum

Neem vandaag nog contact op!

Bij Diëtistenpraktijk Het IJtje kunt u voor persoonlijk voedingsadvies terecht in Hilversum, Bussum en in Eemnes.
Wilt u dat Diëtistenpraktijk Het IJtje gelijk contact met u opneemt?
Bel dan naar 06-50 45 13 02 of vul het contactformulier in.

Klinkt dat niet goed? 

De positieve benadering van Diëtistenpraktijk Het IJtje staat voorop.

Er zal samen gekeken worden wat een gezonde leefstijl u op de lange termijn zal gaan opleveren. Als u afvalt dan heeft dit positieve effecten op uw bloedsuiker, bloeddruk en cholesterol. Daarnaast is een gezond gewicht natuurlijk ook altijd veel beter voor uw gewrichten. Ook zal u waarschijnlijk meer energie ervaren en uw stemming kan er ook door verbeterd worden!

Samen naar een gezonde leefstijl!

De diëtisten van Diëtistenpraktijk Het IJtje nabij Baarn laten u graag zien dat gezond eten ook heel erg lekker kan zijn! Er zal met u meegedacht worden, waarbij u bepaalt waar u aan toe bent. Er zal gekeken worden waar u van houdt en wat voor u op dit moment haalbaar is. Op deze manier wordt de gehele leefstijl in uw eigen tempo gezonder gemaakt. Per keer krijgt u praktische, haalbare tips mee die in de praktijk ook uit te voeren zijn. Ook zal er gekeken worden op welke manier u meer zou kunnen bewegen. Wist u dat u op deze manier meer spiermassa krijgt en dat spiermassa meer energie verbruikt dan vet?

Afvallen Baarn: gaan we vandaag nog beginnen?

De diëtisten van Diëtistenpraktijk Het IJtje helpen u graag! U krijgt advies op maat en wordt ook gecoacht in het volhouden. Afvallen in Baarn was nog nooit zo gemakkelijk. Neem vandaag nog contact op via het contactformulier op de website. U mag ook altijd bellen naar:
06-50 45 13 02. Dieetadvisering is voor 3 uur opgenomen in de basisverzekering. Dit gaat wel altijd van uw jaarlijkse verplichte eigen risico af. Eventueel kan de aanvullende verzekering ook aangesproken worden, indien u dit afgesloten heeft.

Referentie diëtiste Baarn
Gezond nieuws!
Onze blog is een plek waar wij over onze praktijk schrijven of tips voor een gezonde leefstijl plaatsen

Gezondheidscentrum
Vaartweg in Hilversum

Diëtiste Hilversum Vaartweg

Vaartweg 163C
1217 SP Hilversum
tel: 06-50 45 13 02
info@dietisthetijtje.nl