Diëtist i.o. Charissa
Diëtistenpraktijk Het IJtje

VOEDING, LEEFSTIJL EN COACHING

Diëtistenpraktijk Het IJtje

Vanaf februari t/m juni 2023 ben ik als diëtist in opleiding aanwezig bij Diëtistenpraktijk Het IJtje. Ik ben 23 jaar en vind het leuk om te koken en kan ook erg van het eten genieten. Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in voeding en wat het met het lichaam doet. Dat is ook de reden dat ik voor de 4 jarige hbo-opleiding Voeding en Diëtetiek aan de Hogeschool van Amsterdam heb gekozen. Inmiddels zit ik in mijn laatste jaar en heb ik veel geleerd.

In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig, zo schilder en teken ik graag. Deze creativiteit hoop ik ook binnen de praktijk goed toe te kunnen passen door bijvoorbeeld samen tot creatieve ideeën en oplossingen te komen. Ik kijk er erg naar uit om jou te mogen begeleiden naar een gezonde leefstijl en om samen jouw doelen te behalen! 

Dietist Charissa

Neem vandaag nog contact op​

Bij Diëtistenpraktijk Het IJtje kunt u voor persoonlijk voedingsadvies online terecht maar ook fysiek in Hilversum, Bussum, Eemnes en in Blaricum. Wilt u dat Diëtistenpraktijk Het IJtje gelijk contact met u opneemt?


Bel dan naar 06-50 45 13 02 of vul het contactformulier in.    Kies uw locatie:    Gezond nieuws!

    Onze blog is een plek waar wij over onze praktijk schrijven of tips voor een gezonde leefstijl plaatsen
    Maak uw Afspraak
    ×