Diëtist i.o. Jade
Diëtistenpraktijk Het IJtje

VOEDING, LEEFSTIJL EN COACHING

Diëtistenpraktijk Het IJtje

Vanaf september 2023 zal ik als diëtist in opleiding bij Diëtistenpraktijk Het IJtje aanwezig zijn. Ik ben 22 jaar en in mijn vrije tijd ben ik een toegewijd waterpolospeelster. Hiermee ben ik vorig jaar bekerkampioen en kampioen van de eerste klasse geworden!
 
Verder houd ik heel veel van koken en innovatieve (gezonde) recepten maken. Reizen is hierbij mijn bron van inspiratie. Ook ben ik regelmatig op het water te vinden in Loosdrecht om een rondje te varen.

Het lijkt mij leuk om mijn passie met jou te delen en jou te begeleiden naar een gezonde leefstijl. Ik vind het interessant om een juiste balans te vinden tussen genieten en gezond eten en daarbij ook rekening te houden met duurzaamheid. In mijn rol als toekomstig diëtist kijk ik er naar uit jou te mogen begeleiden in de praktijk! 
Diëtist Bussum Het IJtje Het Gooi

Neem vandaag nog contact op​

Bij Diëtistenpraktijk Het IJtje kunt u voor persoonlijk voedingsadvies online terecht maar ook fysiek in Hilversum, Bussum, Eemnes en in Blaricum. Wilt u dat Diëtistenpraktijk Het IJtje gelijk contact met u opneemt?


Bel dan naar 06-50 45 13 02 of vul het contactformulier in.

  Wij streven er naar dat u binnen slechts 4 werkdagen bij ons terecht kunt. Plan vandaag alvast een intakegesprek in, wij helpen u graag!  Kies uw locatie:

  Gezond nieuws!

  Onze blog is een plek waar wij over onze praktijk schrijven of tips voor een gezonde leefstijl plaatsen
  Maak uw Online afspraak
  ×