Diëtist Pien

Diëtistenpraktijk Het IJtje

Even voorstellen

Mijn naam is Pien Braakhuis en ik ben als diëtist werkzaam bij Diëtistenpraktijk Het IJtje. Ik ben  gediplomeerd diëtist, leefstijl- en (kinder)eetcoach.

Diëtistenpraktijk Het IJtje is gevestigd in Naarden-Bussum, Hilversum en Eemnes. Zowel volwassenen als kinderen kunnen bij Diëtistenpraktijk Het IJtje terecht. Als diëtist help ik u met al uw vragen over gezonde voeding, diabetes mellitus, verhoogde bloeddruk, verhoogd cholesterol, sportvoeding, eetstoornissen, kindervoeding en nog veel meer!

Diëtistenpraktijk Het IJtje staat voor kwaliteit, professionaliteit, advies op maat en voor positieve coaching.

Bij Diëtistenpraktijk Het IJtje zal er niet alleen gekeken worden naar de voeding, maar ook naar de gehele leefstijl, rekening houdend met uw persoonlijke situatie, zodat u een passend advies op maat zal krijgen. In Diëtistenpraktijk Het IJtje zet Pien Braakhuis zich als diëtist met een flinke dosis ervaring, expertise en enthousiasme in om u te ondersteunen bij het overwinnen van vastgeroeste eetgewoonten en leefstijl. Bovendien kan ze u ondersteunen bij het streven naar een volwaardig voedingspatroon wanneer dit wordt bemoeilijkt.

Bij Diëtistenpraktijk Het IJtje staat u altijd centraal.

Bij Diëtistenpraktijk Het IJjte wordt er namelijk niet alleen veel waarde aan kennis en kwaliteit gehecht, maar ook aan de ‘klik’. Want het belangrijkste is dat u zich bij Diëtistenpraktijk Het IJtje thuis voelt, dan is de kans van slagen het grootst! De positieve begeleiding staat bij Diëtistenpraktijk Het IJtje voorop, zodat dit uw leefstijl ten goede komt, u (nog) beter in uw vel komt te zitten en lekker kunt genieten!

Wilt u vandaag nog een afspraak bij Pien inplannen? Kijk dan op de contactpagina en u wordt meteen ingepland.